Koester uw waardevolle momenten.

Trouwweken bij ZEISS

Bespaar tot wel 500 euro

Trouwweken bij ZEISS

Bespaar fors op de aankoop van ZEISS 85mm en 135mm portretlenzen.

Bespaar van 1 maart tot 15 april 2018 tot wel 500 euro op de catalogusprijs van ZEISS 85mm en 135mm portretlenzen.* Bezoek simpelweg een deelnemende dealer om gebruik te maken van dit speciale aanbod.

* Hierbij zijn aankopen beperkt tot een product per lenstype en per klant. Dit aanbod is alleen geldig bij huidige officiële, deelnemende ZEISS dealers en in onze online winkel. De kortingen hebben betrekking op de adviesprijs van de fabrikant. ZEISS en deelnemende dealers behouden zich het recht voor om de actie op enig moment te stoppen, alsook wanneer er niet meer genoeg voorraad is om de actie te onderhouden.

Schoonheid in beweging

Volg trouwfotograaf Daran Wu op zijn reis.

Zijn persoonlijke stijl draait om het gebruik van natuurlijk licht en het vastleggen van momenten die "zijn hart beroeren". Onze Trouwweken bij ZEISS coverfoto is maar één voorbeeld van zijn uitzonderlijke werk. Of zoals hij zou zeggen: "Ik ben een fotograaf die graag luistert. Door middel van mijn werk probeer ik het verhaal van het verliefde stel te vertellen."

Verlicht de last

Trouwfoto's maken met ZEISS Batis.

Dankzij de vooruitgang van technologie, is groter niet per se beter meer. Iets dat fotograaf Topher DeLancy altijd probeert te integreren in zijn fotoshoots is een laag perspectief vanuit waar hij de foto's maakt. Hij wil een lichte uitrusting gebruiken, zodat hij zich perfect in positie kan manoeuvreren voor elk foto.

(Alleen in het Engels)