Voel de intensiteit.
Niet je uitrusting.

ZEISS SFL

Laat uw creativiteit de vrije loop met de meest innovatieve technologie.

ZEISS Batis objectieven

Beautiful look.
Full control.

ZEISS Supreme Prime Radiance Lenses

ZEISS Consumer Products

ZEISS Consumer Products combineert de bedrijfsactiviteiten van fotografische en cinematografische objectieven, verrekijkers, telescopen en jachtoptiek. Deze afdeling is onderdeel van het Consumer Markets-segment en is gehuisvest op locaties in Oberkochen en Wetzlar.

ZEISS Fotografie

Cameralenzen van ZEISS worden wereldwijd door miljoenen fotografen gebruikt: in SLR-camera's, in camera's met zoeker of spiegelloze systeemcamera's, en in Sony camera's, smartphones, in videoconferentiesystemen en in webcams.

ZEISS Cinematografie

Cinematografie-objectieven van ZEISS hebben bijgedragen aan het creëren van karakteristieke beelden in veel bekende films, bijvoorbeeld in «Lord of the Rings» en hebben al drie keer de Technical Academy Awards toegekend gekregen.

ZEISS Industriële Lenzen

ZEISS-objectieven voor technische toepassingen, ondersteunen wetenschappers en technici bij een brede reeks van toepassingen, van kwaliteitsborging tot optische componenten voor satellieten.

ZEISS Jacht

De wereld van het jagen is altijd fascinerend geweest. ZEISS-producten geven jagers het vertrouwen voor elke jachtsituatie.

ZEISS Precisieschieten

Ervaar hoe u de concurrentie kunt domineren met het beste van ZEISS - de pionier en leider in optica.

ZEISS Natuurobservatie

Beleef unieke momenten in de natuur met briljante en heldere beelden met hoog contrast met ZEISS verrekijkers en telescopen.

Service & Support

Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt over onze klantenservice, contactgegevens, productregistratie, reparaties en het downloadcenter.