Grote verloting voor het ZEISS-jubileum

Win een van de vijf ZEISS DTI 3/25-warmtebeeldcamera's

Wees de nacht meester.

Win nu de nieuwe warmtebeeldcamera ZEISS DTI 3/25!

De hoogwaardige thermische warmtebeeldoptiek biedt een breed gezichtsveld van 26 meter op een afstand van 100 meter. Hiermee is de DTI 3/25 ideaal voor het jagen in bosrijke gebieden en met lokvoer. Dankzij de Contrast Boost levert de camera zelfs bij mist of hoge luchtvochtigheid gedetailleerde beelden. Het ergonomische ontwerp en de intuïtieve ErgoControl-bediening zorgen ervoor dat de camera uitstekend hanteerbaar is, ook in het donker en de kou. Met de ZEISS DTI 3/25 behoudt u ook 's nachts het volledige overzicht, voor een zo geslaagd mogelijke jacht.

Perfecte ergonomie

Dankzij het bedieningsconcept ErgoControl en de slimme plaatsing van de knopjes, kan elke functie intuïtief worden bediend en zijn de perfect gevormde bedieningselementen gemakkelijk te vinden, zelfs wanneer u handschoenen draagt.

ZEISS hoogwaardige optica

De HD-LCOS-display met hoge resolutie maakt uitstekende detailherkenning en een comfortabele kijkervaring mogelijk.

Livestreaming met de ZEISS Hunting-app

Met behulp van de ZEISS Hunting-app kunnen jagers video's en foto's rechtstreeks van de warmtebeeldcamera naar de smartphone sturen met wifi en hun nachtelijke jachtavontuur zelfs live streamen.

Precisiezoom

De verfijnde, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5 biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning voor betrouwbaar spotten.

Deelnamevoorwaarden

Deelname aan de verloting is heel eenvoudig. Vul uw gegevens in op het formulier. De winnaars worden in februari 2022 bekendgemaakt. De winnaars zullen door ons schriftelijk op de hoogte worden gebracht.

Win nu de nieuwe warmtebeeldcamera ZEISS DTI 3/25!

Unable to load form.
Unable to load form.