ZEISS-jubileumactie bij aankoop van een product

Download de uitgebreide en gratis vogelherkenningsapp 'Collins-vogelgids'

Sinds ZEISS 175 jaar geleden werd opgericht, ontwikkelen we optica die speciaall zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Carl Zeiss, Ernst Abbe en Otto Schott waren drie visionairs die met hun inspanningen op het gebied van optica de wereld veranderd hebben. Daarnaast hebben zij de basis gelegd voor allerlei technologieën die ook vandaag de dag nog steeds worden gebruikt in verrekijkers en telescopen. Deze innovatieve insteek vormt al vanaf het prille begin de inspiratie voor ZEISS bij alle ontwikkelingen. Het heeft ertoe geleid dat het bedrijf ook 175 jaar later nog altijd een technologische pionier is.

In het kader van ons 175-jarig bestaan maken we het u zeer gemakkelijk om ook een fascinatie voor het vogelen te ontwikkelen. Download bij aankoop van een ZEISS-verrekijker of -telescoop de 'Collins Bird Guide' in de Kosmos-vogelgids-app en maak kennis met alle soorten uit Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Maak gebruik van de uitgebreide herkenningsgegevens, kaarten en de database met vogelstemmen.

De Collins Bird Guide-app

De Collins Bird Guide-app is gebaseerd op het herkenningsboek van Lars Svensson, Killian Mullarney en Dan Zetterström, ook wel bekend als hét Europese standaardwerk op natuurgebied. De app is ontwikkeld door vogelaars, voor vogelaars, en bevat illustraties, kaarten en een uitgebreide database met vogelgeluiden. Zo heeft u alles bij de hand voor een geslaagde vogelherkenning. De snelle zoekfunctie, in combinatie met de handige functie waarmee op elkaar lijkende soorten uit elkaar kunnen worden gehouden, maakt de app af. Het is een onmisbare metgezel die altijd snel bij de hand is.

Download de Collins-vogelgids-app in de App Store. Klik hier om naar de App Store te gaan, en hier om naar de Google Play Store te gaan.

Wat moet u hiervoor doen?

Vul na aankoop van uw ZEISS-product alle vereiste gegevens in op het onderstaande productregistratieformulier. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van ons met daarin een code die u als cashback kunt gebruiken in de app. Nadat u de app heeft gekocht in de respectieve App Store, kunt u het aankoopbewijs uploaden via deze pagina en daar uw terugbetalingsverzoek indienen. Alle productregistraties in het kader van de jubileumactie worden automatisch meegenomen voor de prijstrekking. Samen met onze partner, Rockjumper Birding Tours, geven we een vogelreis naar Colombia en andere spannende prijzen weg.

Productaankoop

Productregistratie

Cashback-voucher

App-aankoop

Terugbetaling

U koopt het door u gewenste product (een verrekijker of telescoop) bij de specialist.

U registreert uw product via het onderstaande formulier.

Nadat u uw product heeft geregistreerd, ontvangt u van ons een vouchercode als registratiebewijs. Deze heeft u nodig om de cashback aan te vragen.

U koopt de app in de respectieve App Store van uw telefoonaanbieder.

U dient het aankoopbewijs en de vouchercode in via de cashbackpagina birdguide-zeiss.com en krijgt daarna meteen het aankoopbedrag voor de app terugbetaald.

Registreer hier uw product.

Unable to load form.
Unable to load form.