Win een vogelreis naar Colombia!

In het kader van ons 175-jarig bestaan verloten we naast de reis nog andere gave prijzen

De kennismaking met vogelsoorten uit een ander continent brengt een bijzondere fascinatie met zich mee. In Colombia zijn meer dan 1930 vogelsoorten te vinden. Deze diversiteit valt te herleiden tot de gelijkmatige verdeling van de verschillende habitats. Beleef het nu zelf: Wij verloten twee tickets voor een vogelreis voor twee personen in oktober 2022, samen met onze partner Rockjumper. U beleeft een onvergetelijke reis, in een kleine groep en met een gids die de beste vogelhotspots kent. Alle deelnemers dingen ook mee voor andere bijzondere prijzen, waaronder 10 Birding Gear Packages (vogelspotuitrusting).

Video: ©Bobby Wilcox/Rockjumper.

Hoofdprijs

Vogelreis naar Colombia

Nergens ter wereld zijn meer vogelsoorten te vinden dan in Colombia. Dit ongelooflijke land biedt zoveel diversiteit dat er meer dan 1900 verschillende soorten te vinden zijn. Onze reis voert ons door het Santa Marta-gebergte en naar het Guajira-schiereiland, gelegen aan de Colombiaanse noordkust. Het Santa Marta-massief is een geïsoleerd kustgebergte aan de Caribische zee. Het is een ware schatkamer van biodiversiteit.

Overige prijzen:

10 hoogwaardige Birding Gear Packages

Als overige prijzen verloten we 10 hoogwaardige Birding Gear Packages, bestaande uit een Terra 8x32, een draagriem, een pet, een hoodie, een hoogwaardig Moleskine-notitieboek en de Collins-vogelgids in hardcover.

Zo werkt de verloting

Deelname aan de verloting is heel eenvoudig. Vul uw gegevens in op het formulier. De winnaars worden in februari 2022 bekendgemaakt. De winnaars zullen door ons schriftelijk op de hoogte worden gebracht.

Doe mee en win een van de gave prijzen!

Unable to load form.
Unable to load form.