Vertrouwen in de moeilijkste omstandigheden

ZEISS Jacht

Zicht op uw jachtgebied met maar één klik.

ZEISS-wildcamera's

ZEISS Jacht

Vertrouwen in de moeilijkste omstandigheden.

De liefde voor natuur is de belangrijkste reden om te gaan jagen. Deze liefde betekent echter ook dat u de elementen van dichtbij meemaakt. In de kou, in de hitte en op ruig terrein. Dit is de enige echte manier om het hart en de ziel van de natuur te vinden. Daarom zijn partners die deze lastige omstandigheden aankunnen essentieel. Partners waarop u in elke situatie kunt rekenen. Nauwkeurig afgestemd op ieders behoeften, moeten ze de uitdagingen van dichtbij meemaken en moeiteloos topprestaties kunnen leveren in zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Het merk ZEISS staat voor deze kwaliteiten.

Zoek het juiste ZEISS product voor uw gebruiksdoel: productzoeker van ZEISS

NEW! ZEISS Wildcamera's

Zicht op uw jachtgebied met maar één klik.

Om efficiënt en verantwoordelijk te kunnen jagen is het essentieel om een diepgaand inzicht te hebben in de populatie en de bewegingen van het wild in uw jachtgebied. Hierdoor is een mobiele wildcamera een onmisbaar onderdeel van de jachtuitrusting geworden. 

NEW! ZEISS Secacam 7

Mobiele wildcamera | Eenvoudig te gebruiken | Gemakkelijk te onderhouden

Met het handige display aan de voorzijde is de ZEISS Secacam 7 simpel en eenvoudig op te stellen. Zodra de camera is geplaatst, maakt deze binnen enkele seconden opnames van ongekende kwaliteit.

NEW! ZEISS Secacam 5

Mobiele wildcamera | Compact design | Lichtgewicht

Zie het wild zo onverstoord mogelijk: de ZEISS Secacam 5 valt nauwelijks op door het kleine formaat en geoptimaliseerde camouflage, waardoor het nauwelijks opvalt in de natuur.

ZEISS Warmtebeeldcamera

Meer details zien.

Ethisch jagen op wilde zwijnen in de nacht vraagt om de juiste uitrusting. In het donker is het immers bijna onmogelijk om uitsluitend op het eigen gezichtsvermogen af te gaan. Maar de nacht is juist de belangrijkste tijd voor het jagen op wilde zwijnen. Daarom heeft de jager een betrouwbaar hulpmiddel nodig, waarmee hij het wild ook in het donker goed kan identificeren. Een instrument dat voldoet aan de hoogste optische eisen en ook in de nacht betrouwbare prestaties levert. In de vertrouwde kwaliteit van ZEISS. Precies om die reden heeft ZEISS door jachtexperts warmtebeeldcamera's speciaal voor het jagen in de nacht laten ontwikkelen.

ZEISS DTC 4

640x512 sensor | Nulpunt-assistent | Video-opnames en foto's | Opslag van maximaal vier schietprofielen

Maximaal gezichtsveld, onafhankelijk van de vergrotingsfactor van de richtkijker, dankzij de twee beschikbare DTC-zoominstellingen.

ZEISS DTC 3

Zeer lange batterijduur | ErgoControl-concept | AMOLED display | Nulpunt-assistent | Twee modellen beschikbaar

Met de ZEISS DTC 3 zijn jagers voorbereid op elke situatie, hoe veeleisend ook, en kunnen ze rekenen op de beste optiek.

* Op de afbeelding is een toepassingsvoorbeeld te zien dat in combinatie met vuurwapens onder de wapen- en jachtwetgeving en de desbetreffende uitzonderingen valt. Het gebruik in combinatie met vuurwapens is uitsluitend toegestaan als u in bezit bent van een geldige wapen- en jachtvergunning. Het afgebeelde vuurwapen maakt geen deel uit van ons aanbod. Voor de aanschaf van een dergelijk wapen is een vergunning nodig.

ZEISS Richtkijkers

Toegewijd aan een perfect zicht tijdens de jacht.

De ervaringen die iedere persoon heeft bij het jagen zijn net zo gevarieerd als de eisen aan een richtkijker. Omdat de ontwerpingenieurs van ZEISS zich hier bewust van zijn, kunnen ze de perfecte richtkijkers ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van elke jager. Richtkijkers moeten rekening houden met de behoeften van verschillende jachttypes en de individuele voorkeuren met betrekking tot gewicht, vergroting, gezichtsveld, bediening en de helderheid en zuiverheid van de beeldweergave. ZEISS heeft hierop het perfecte antwoord gevonden.

ZEISS LRP S5

Hoogwaardige optiek | Nauwkeurige aanpassingen | Twee modellen verkrijgbaar

Beide modellen zijn voorzien van een buis van 34 mm, een fast-focus oculair, Ballistic Stop-hoogteverstelling (met 40,7 MRAD of 140 MOA van het totale hoogteverschil) en zijdelingse verstelling met vergrendeling.

NEW! ZEISS LRP S3

Beste totale hoogtecompensatie in zijn klasse | Geavanceerde lenzen | Twee modellen beschikbaar

Uitstekende optische prestaties door het gebruik van ED-glaselementen, ZEISS T* coating en 90% lichttransmissie. De ZEISS Ballistic Stop met zijn robuuste vormgeving en volledig metalen constructie biedt een absoluut en herhaalbaar nulpunt onder alle omstandigheden.

ZEISS Verrekijkers

Top kwaliteit door de jaren heen.

De optische prestatie, uitstekende ergonomie, robuuste constructie en de voortdurende innovaties, waarmee de limieten van wat technisch mogelijk is constant zijn opgeschoven, zorgen ervoor dat verrekijkers van ZEISS ware legendes zijn die van generatie op generatie zijn doorgegeven. In veel gevallen is het niet alleen de passie voor jagen die wordt doorgegeven aan de volgende generatie van jonge jagers, maar ook betrouwbare partners voor de jacht in de vorm van verrekijkers van ZEISS. Dit wordt mogelijk gemaakt door de robuuste constructie die de kijkers voor tientallen jaren betrouwbare partners maakt. Dit is wat kwaliteit van ZEISS inhoudt.

ZEISS Victory Pocket

91% Lichttransmissie | Asymmetrische brug | Ultra-compacte afmetingen | Twee modellen beschikbaar

De compacte metgezel. Een verrekijker waarvan is aangetoond dat hij in alle observatiesituaties uitstekende prestaties levert.

ZEISS Terra ED / Pocket

88% Lichttransmissie | Compact, licht en robuust | Zes modellen beschikbaar

Perfect voor iedere jacht of elke andere buitenactiviteit. Kwaliteit en prestatie in een vorm die gericht is op het noodzakelijke.

ZEISS Telescopen

Een combinatie van betrouwbaarheid en fascinatie.

Aan de ene kant nieuwsgierigheid en fascinatie, aan de andere kant high-tech telescopen van ZEISS. Wanneer deze samenkomen, worden ervaringen in de natuur unieke ervaringen - elke keer weer. Natuur is overal om ons heen en is fascinerend in elk weer - in extreme gebieden zoals de Noordpool en het Amazonegebied, maar ook dichtbij huis. Daarom hebben zoveel mensen hun passie voor het observeren van wild en de natuur ontdekt. Hiervoor hebben ze apparatuur nodig met gegarandeerde betrouwbaarheid op elk moment.

ZEISS Conquest Gavia 85

Korte close-focus | Diameter objectieflens 85 mm | 60x vergroting

Dankzij zijn magnesium behuizing en compacte afmetingen is de Conquest Gavia een lichtgewicht compagnon.

ZEISS Dialyt

"Field spotter" | Diameter objectieflens 65 mm | 45x vergroting

De compacte, waterdichte constructie maakt de Dialyt de ideale compagnon voor de aanzit- en bersjacht.

Speciale producten

Nachtzicht, 20 x 60 en Monoculairs.

Het technisch unieke, mechanische beeldstabilisatiesysteem van de ZEISS 20 × 60 T* S zorgt voor een perfecte kijkervaring: de onvermijdelijke trilling die u altijd zult ondervinden tijdens het observeren met een draagbare verrekijker kan gemakkelijk worden geëlimineerd met een druk op een knop. De Monoculairs zijn de grootmeesters van veelzijdigheid en passen gemakkelijk in een jaszak of handtas. Ze zijn ideaal voor sportevenementen, in het theater of buiten. Daarnaast zijn ze nuttig voor observatie vanaf lange afstanden of het mogelijk maken van een gedetailleerde identificatie van wild.

ZEISS 20x60 S

Verrekijker met beeldstabilisatie.

ZEISS Victory NV 5.6x62

De specialist op het gebied van nachtelijke observatie.

ZEISS Monoculairs

Klein van stuk, groot in prestatie.

Accessoires

Op maat van uw behoeften.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn altijd gericht op de behoeften van de gebruiker. De accessoires voor richtkijkers van ZEISS bieden u bijvoorbeeld veilig transport, eenvoudige waarneming of nog eenvoudigere bediening. Met de toevoeging van goed doordachte accessoires voor ZEISS verrekijkers, kunt u uw visuele ervaring nog meer verbeteren. Hoe veelzijdig de toepassingen van de high-performance telescopen van ZEISS ook mogen zijn, de accessoires zijn net zo veelzijdig.

Warmtebeelden accessories

Verbeter uw ervaring. Met perfecte accessoires.

Richtkijker Accessoires

Met precisie in gedachten.

Verrekijker Accessoires

Verbeterde prestaties.

Telescoop Accessoires

Oneindig veel mogelijkheden.