ZEISS 20x60 S

Unieke mechanica en optische prestaties.

In elk opzicht een superieure verrekijker: ontworpen voor de langste afstanden en zelfs gebruikt op missies naar het International Space Station (ISS). De exceptionele lichttransmissie van het Porro prismasysteem maakt de helderste weergavebeelden mogelijk met uitmuntende resolutie van de meest verfijnde details, zelfs bij een vergrotingsfactor van 20x. Het technisch unieke, mechanische beeldstabilisatiesysteem van de ZEISS 20 × 60 T* S zorgt voor een perfecte weergave-ervaring: de onvermijdelijke trilling die u altijd zult ondervinden tijdens het observeren met een draagbare verrekijker kan gemakkelijk worden geëlimineerd met een druk op een knop.

ZEISS Victory FL 8x32

Beeldstabilisatie

Het puur mechanische beeldstabilisatiesysteem met het aan een beugel gemonteerde veerscharnier en de magnetische dempende werking, werkt direct na het drukken op een knop, zonder geluid en zonder accustroom. Dit resulteert in een unieke visuele ervaring, die u nog niet eerder hebt meegemaakt - volledig vrij van het onvermijdelijke trillen van uw hand.

Extreme prestaties in vergroting en objectiefdiameter

De vergroting van 20 zorgt voor een uitstekend niveau van detailresolutie. U kunt de fijnste details zien als u op wild richt en u kunt veilig beslissen om een schot te wagen. Het 60 mm objectief en het Porro-prismasysteem zorgen voor extreme helderheid.

Robuuste mechanische onderdelen

De beeldstabilisator is een mechanisch meesterwerk en heeft natuurlijk bescherming nodig tijdens ruw gebruik, als het niet wordt gebruikt of tijdens transport. Veilige, automatische vergrendeling van de bewegende onderdelen als het niet wordt gebruikt en de solide, rubberen bepantsering van de metalen behuizing zorgen voor de bescherming van de interne optica en mechanische onderdelen.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

20 ×

Effectieve lensdiameter

60 mm

Uittrede pupil

3 mm

Schemergetal

34.6

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

52 m (156 ft)

Subjectieve kijkhoek

60° Ww

Min. scherpstelafstand

14 m (45.9 ft)

Dioptie bereik

− 7.0 | + 7.0 dpt

Pupilafstand

57 – 73 mm

Lenstype

Achromat

Prismasysteem

Porro

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

- | -

Waterbestendigheid

-

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 40°C (− 4°F | + 104°F)

Lengte

275 mm (10.8 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

161 mm (6.3 ")

Gewicht

1,660 g (58.6 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS 20x60 S

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: