ZEISS Victory NV 5.6x62

Geavanceerde optiek die licht in de duisternis brengt.

De belangrijkste uitdaging van het 's nachts jagen is de zekerheid die u moet hebben bij het identificeren van het doelwit voor u schiet. Als de condities gedurende de nacht het vermogen van de klassieke verrekijker voor omstandigheden bij weinig licht te boven gaan, komt de ZEISS Victory NV 5.6x62 T*, met zijn elektronische restlicht-versterker, pas echt tot zijn recht. Hierdoor kunt u zelfs in het licht van de nieuwe maan observeren en heeft u zekerheid tijdens het identificeren van doelwitten; een heldere sterrenhemel is genoeg om de meest heldere, gedetailleerde beelden te kunnen leveren. Dit maakt het mogelijk om uw observatie gedurende de nacht voor te zetten.

ZEISS Victory FL 8x32

Lichtversterkingscapaciteit van 20.000

Het apparaat voor nachtzicht is gebaseerd op een goed presterende Generation 2+ beeldversterkerbuis met een lichtversterkingscapaciteit van ongeveer 20.000. Het bevat een microkanaalplaat (MCP) die gedetailleerde beelden met hoog contrast creëert. Wat betreft vervorming en vignettering is het superieur aan eerdere generaties van apparaten voor nachtzicht. Een geïntegreerde beschermende functie garandeert dat sterke lichtstraling (bijv. door de plotselinge verschijning van koplampen van een auto) geen schade aan het systeem veroorzaakt. Een dradenkruis in het gezichtsveld helpt bij de eenvoudige schatting van afstanden. Het zorgt er ook voor dat u de dioptrieregeling duidelijk en eenvoudig kunt gebruiken.

Geïntegreerde IR LED

Als er helemaal geen licht is en ook geen restlicht, kan de geïntegreerde IR LED met een druk op de knop worden geactiveerd voor helder beeld. De LED genereert een infraroodlicht dat met het blote oog niet te zien is, maar wat observatie tot een afstand van rond de 50 m mogelijk maakt met het NV-apparaat. Door een adapter te gebruiken kunt u een aanvullende zaklamp met een IR-filter monteren, wat afstanden tot wel honderden meters verlicht.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Handmatige instelling van helderheid

De helderheid van het beeld kan eenvoudig worden aangepast met plus- en minknoppen, zodat u met uw ogen details kunt identificeren zonder verblind te worden.

Prestatie

Vergroting

5.6 ×

Effectieve lensdiameter

62 mm

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

142 m (426 ft)

Min. scherpstelafstand

5 m (16.4 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

20 mm

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

-

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 40°C (− 4°F | + 104°F)

Lengte

233 mm (9.2 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

100 mm (3.9 ")

Gewicht

1,000 g (35.3 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory NV 5.6x62

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: