ZEISS Victory FL 10x32

Briljante premium verrekijker.

U zult er vanaf het eerste moment van overtuigd zijn: de Victory® FL verrekijker produceert haarscherpe details en prachtige, fascinerend heldere beelden. Speciale lenzen van fluorideglas minimaliseren chromatische afwijkingen en zorgen voor een hoge beeldkwaliteit - ervaar het hele plaatje en geniet van de visuele ervaring. De verrekijker is onverslaanbaar als het op resolutie, contrast en kleurgetrouwheid aankomt. Hij is ideaal voor lang, moeiteloos gebruik tijdens het jagen. Op het gebied van comfort heeft de verrekijker zelfs nog meer te bieden: hoogwaardige optica zijn nog nooit zo licht en eenvoudig in gebruik geweest. De Victory FL is daarom bijzonder geschikt voor veelzijdige, ambitieuze observaties gedurende lange perioden. Zorg dat u de krachtige Victory FL verrekijker altijd bij de hand hebt, zodat u altijd en overal van zijn unieke beeldkwaliteit kunt genieten.

Als u op langere expedities wilt gaan om herten te volgen of te jagen op bergachtig terrein: fascinerend heldere beelden en haarscherpe details kenmerken de Victory 10x32 T* FL. De vergrotingsfactor 10 biedt uitzonderlijke detailherkenning die u perfect in u voordeel kunt laten werken bij het schieten vanaf lange afstanden.

ZEISS Victory FL 10x32
ZEISS Victory FL 10x32

Briljant FL-concept

De ongeëvenaarde briljantheid van de natuurlijke kleuren en de uitstekende beeldhelderheid zijn het resultaat van het gebruik van high-performance fluorideglas.

Beste zicht dichtbij en ver weg

Of u nu in de verte wild bekijkt of interessante vogels dichtbij, er is geen afstand waarop ze geen indruk maken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Pupildiameter uitgang

3.2 mm

Schemergetal

17.9

Blikveld op 1.000 m

120 m (394 ft)

Subjectieve kijkhoek

69° Ww

Korte focusafstand

2 m (6.6 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

15.2 mm

Pupilafstand

52 – 74 mm

Lenstype

FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

117 mm (4.6 ft)

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

116 mm (4.6 ft)

Gewicht

560 g (19,8 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory FL

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: