ZEISS Victory FL 8x32

Briljante premium verrekijker.

U zult er vanaf het eerste moment van overtuigd zijn: de Victory® FL verrekijker produceert haarscherpe details en prachtige, fascinerend heldere beelden. Speciale lenzen van fluorideglas minimaliseren chromatische afwijkingen en zorgen voor een hoge beeldkwaliteit - ervaar het hele plaatje en geniet van de visuele ervaring. De verrekijker is onverslaanbaar als het op resolutie, contrast en kleurgetrouwheid aankomt. Hij is ideaal voor lang, moeiteloos gebruik tijdens het jagen. Op het gebied van comfort heeft de verrekijker zelfs nog meer te bieden: hoogwaardige optica zijn nog nooit zo licht en eenvoudig in gebruik geweest. De Victory FL is daarom bijzonder geschikt voor veelzijdige, ambitieuze observaties gedurende lange perioden. Zorg dat u de krachtige Victory FL verrekijker altijd bij de hand hebt, zodat u altijd en overal van zijn unieke beeldkwaliteit kunt genieten.

Fascinerend heldere beelden en haarscherpe details kenmerken de Victory 8x32 T* FL. Omdat de verrekijker compact en lichtgewicht is, is hij de perfecte metgezel voor het overdag volgen van herten of als u tijdens het jagen in beweging bent. De vergrotingsfactor 8 met het brede gezichtsveld van 140 m op 1000 m biedt een goed overzicht en een stabiel beeld.

ZEISS Victory FL 8x32
ZEISS Victory FL 8x32

Briljant FL-concept

De ongeëvenaarde briljantheid van de natuurlijke kleuren en de uitstekende beeldhelderheid zijn het resultaat van het gebruik van high-performance fluorideglas.

Beste zicht dichtbij en ver weg

Of u nu in de verte wild bekijkt of interessante vogels dichtbij, er is geen afstand waarop ze geen indruk maken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Uittrede pupil

4 mm

Schemergetal

16

Gezichtsveld op 1.000 m

140 m (459 ft)

Subjectieve kijkhoek

64° Ww

Min. scherpstelafstand

2 m (6.6 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

15.5 mm

Pupilafstand

52 – 74 mm

Lenstype

FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

117 mm (4.6 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

116 mm (4.6 ")

Gewicht

550 g (19.4 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory FL

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: