ZEISS Victory HT 10x54

Gemaakt voor de schemer.

Met de premium Victory® HT verrekijker beleeft u de jacht in een geheel nieuwe dimensie. Dankzij het revolutionaire optische concept biedt hij lichttransmissie van meer dan 95%. Deze uitzonderlijke waarde wordt bereikt door de perfecte combinatie van SCHOTT HT-lenzen, de ZEISS T* multi-coating en het Abbe-König-prismasysteem dat garant staat voor maximale helderheid. Dit betekent dat u uw omgeving veel langer kunt observeren zelfs in de donkerste schemeruren. Eveneens innovatief: de ergonomie. Het ComfortFocus-concept maakt indruk met een groot scherpstelwiel dat in de dubbele brug is geïntegreerd. Dit zorgt voor extreme stevigheid en eenvoudige bediening en garandeert een lange levensduur. Ervaar het absolute toppunt van toonaangevende, geavanceerde optiek - met de meest heldere verrekijker ooit van ZEISS.

De 10x54 voldoet daarnaast aan de hoogste optische vereisten. Extreme helderheid, maximaal contrast en de mogelijkheid tot het waarnemen van de kleinste details worden gecombineerd in deze bijzonder degelijke verrekijker.

ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory V8 1.1-8x30
ZEISS Victory HT 10x54

95% Lichttransmissie

SCHOTT-glas met hoge transmissie voor optimale identificatie van het doelwit bij weinig licht. De heldere beelden met hoog contrast voorzien u van de extra paar minuten die u nodig heeft tijdens het jagen. Het zijn tenslotte vaak de eerste of laatste momenten van daglicht die cruciaal zijn voor die magische jachtmomenten die u altijd bijblijven.

Geoptimaliseerde lensdiameter

Geoptimaliseerde diameter van de objectieflens voor een lager gewicht. Dit verzekert u van een rustig beeld in elke situatie, ongeacht de manier van vasthouden. Op deze manier biedt dit ontwerp u de best mogelijke visuele ervaring.

section-finest-illuminated-dot

ComfortFocus concept

Het opvallend grote scherpstelwiel en de extra lange slag maken het mogelijk om met extreme precisie scherp te stellen om de perfecte focus te krijgen, zelfs als u handschoenen draagt. 

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

54 mm

Lichttransmissie

95%

Uittrede pupil

5.4 mm

Schemergetal

23.2

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

110 m (330 ft)

Subjectieve kijkhoek

63° Ww

Min. scherpstelafstand

3.5 m (11.5 ft)

Dioptie bereik

− 3.0 | + 3.0 dpt

Oogafstand

16 mm

Pupilafstand

58 – 76 mm

Lenstype

FL/HT-Type

Prismasysteem

Abbe-König

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

500 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

193 mm (7.6 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

142 mm (5.6 ")

Gewicht

1,050 g (37.0 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory HT

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: