ZEISS Victory SF 10x32

Voor een uitstekend overzicht.

Met de ZEISS Victory® SF verrekijkers kunt u de spannendste jachtmomenten ervaren zoals nooit tevoren. De optische perfectie, het ongeëvenaarde gezichtsveld, de revolutionaire ergonomie en het ultralichte ontwerp maken dit model tot de beste allround verrekijker die ZEISS ooit heeft gemaakt. Ervaar de ZEISS Victory SF-serie, de meest veelzijdige premium verrekijkers in de 170-jarige geschiedenis van het bedrijf.

Een ruim gezichtsveld is cruciaal bij het observeren van wild, omdat u zo grotere gebieden sneller kunt overzien en kleine bewegingen aan de rand van het gezichtsveld kunt waarnemen. Door de combinatie van het ErgoBalance-concept en de optimale gewichtsverdeling is de ZEISS SF 32 perfect voor aanbersjager.

ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32

90% Lichttransmissie

Het Ultra-FL Concept bevat meerdere SCHOTT fluoride-glazen voor absolute kleurgetrouwheid, helderheid, zuiverheid en de fijnste resolutie van details, zelfs in de lastigste omstandigheden en de meest uitdagende omgeving.

Extreem breed gezichtsveld

Het weergaloos brede gezichtsveld van beide SF-modellen biedt een perfect overzicht op lastig terrein en met de korte scherpstelafstand van 1,95 meter (SF 32) en 1,5 meter (SF 42) kunnen zelfs de kleinste details worden ontdekt.

Een buitengewone kijkervaring

Natuurlijke, levensechte kleurweergave, een heldere beeldweergave en de fijnste resolutie van details. Het UFL-concept biedt het allemaal. Binnen het Ultra-FL Concept worden verscheidene elementen van SCHOTT fluorideglas gecombineerd in een systeem dat absolute kleurgetrouwheid, helderheid, hoog contrast en de fijnste resolutie van details levert.

Snel scherpstellen

Met het uitstekende SmartFocus-concept kunt u snel en intuïtief reageren, dankzij de verbeterde scherpstelsnelheid. Het scherpstelwiel bevindt zich in de driedubbele brug voor een comfortabele, natuurlijke positie van de hand. Het antislipoppervlak biedt een gemakkelijkere en nauwkeurigere bediening om er perfect mee te kunnen scherpstellen, met een maximum van slechts 1,6 of 1,8 omwentelingen (afhankelijk van het model).

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

ErgoBalance Concept

Dankzij het ErgoBalance Concept wordt de verrekijker ideaal gebalanceerd in de handen en is een langere en constante observatie mogelijk met minimale vermoeidheid door de druk op de spieren van de boven- en onderarmen te verminderen.

section-finest-illuminated-dot

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

Er zijn altijd interessante dingen te zien in de natuur - zelfs bij nat weer. Daarom heeft ZEISS LotuTec® ontwikkeld. Een coating voor de lensen van verrekijkers en telescopen die een helder en ongehinderd zicht in alle weersomstandigheden mogelijk maakt.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Lichttransmissie

90%

Uittrede pupil

3.2 mm

Schemergetal

17.9

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

130 m (390 ft)

Subjectieve kijkhoek

69° Ww

Min. scherpstelafstand

1.95 m (6.4 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

19 mm

Pupilafstand

54 – 76 mm

Lenstype

Ultra-FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

150 mm (5.9")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

112 mm (4.4")

Gewicht

590 g (20.8 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS SFL & Victory SF Binoculars

Brochure

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory SF

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: