ZEISS Hunting App

Free of charge and all essential functions combined.

Een veelzijdig hulpmiddel voor de jacht – de ZEISS Hunting app is beschikbaar als mobiele app en als internetapplicatie voor computers en tablets. Naast talrijke handige functies voor de voorbereiding en documentatie van een jachtpartij, biedt hij nu ook de mogelijkheid om jachtgebieden samen met anderen te beheren. Daardoor wordt de organisatie en communicatie binnen het jachtgebied nog gemakkelijker. Bovendien kunnen logboekgegevens, ballistische profielen en uitrustingsgegevens in de app met vrienden worden gedeeld.

Also available via browser: hunting.zeiss.com
De belangrijkste functies in de ZEISS Hunting app:

Munitiedatabase met meer dan 7.000 soorten munitie

Ballistiek

Ballistische berekeningen die zijn afgestemd op uw richtkijker en ballistisch dradenkruis/BDC (ASV) van ZEISS, inclusief munitiedatabase met meer dan 7.000 soorten munitie.

Deel uw beste jachtmomenten met uw vrienden

Jachtdagboek

Documenteer al uw ervaringen en jachtgerelateerde gegevens zoals informatie over wild, gemaakte schoten, foto's, video's en nog veel meer.

Jachtgebieden aanmaken en beheren

Jachtgebieden

U kunt eenvoudig belangrijke punten op de kaart markeren. De app laat uw huidige locatie zien, zodat u beter de weg kunt vinden. U kunt uw jachtgebieden samen met uw medejagers beheren.

... en nog veel meer:
Dashboard

Een aanpasbare startpagina met directe toegang tot uw favoriete functies.

Verbonden producten

Verbind en configureer de ZEISS Victory Rangefinder en ZEISS DTC 3 Warmtebeeld Clip-on via Bluetooth en de ZEISS DTI 3 warmtebeeldcamera's via wifi.

Mijn uitrusting

Een handig overzicht over uw gehele jachtuitrusting. Alle belangrijke productinformatie binnen handbereik in één app.

Delen

Deel uw gegevens van de secties Ballistiek, Jachtdagboek en Mijn uitrusting met uw vrienden direct via de app.

Nieuws

Alle door u gedeelde posts worden samen in een newsfeed weergegeven naast exclusieve aanbiedingen en nieuws over ZEISS producten.

Weersinformatie

Speciaal aan uw behoeften aangepaste weersverwachtingen met informatie over uw huidige locatie en favoriete jachtgebieden.

ZEISS Hunting app – verbonden producten
ZEISS DTI 6
ZEISS DTI 4
ZEISS DTI 3 GEN 2
ZEISS DTI 1
ZEISS DTC 4
ZEISS DTC 3
ZEISS Victory RF
Nieuwe functies van de ZEISS DTC

Digitale nulpunt-assistent

Om ervoor te zorgen dat de richtkijker, de Warmtebeeld Clip-on en het geweer perfect op elkaar zijn afgestemd, is het belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig op hetzelfde nulpunt zijn ingesteld. Beide ZEISS DTC zijn voorzien van een digitale nulpunt-assistent. Deze kan eenvoudig via de ZEISS Hunting app worden bediend, waardoor het afstemmen van het nulpunt sneller, eenvoudiger en preciezer wordt.

* De afbeelding laat een toepassingsvoorbeeld zien, waarop - in combinatie met vuurwapens - de beperkingen en speciale veiligheidsmaatregelen van de geldende wapen- en jachtwetgeving van toepassing zijn. Het gebruik in combinatie met vuurwapens is uitsluitend toegestaan als u over een wapen-/jachtvergunning beschikt. Het afgebeelde vuurwapen is niet inbegrepen. U moet over een vergunning beschikken om dit artikel te kunnen kopen.

Kan via de app worden bediend

Jagers kunnen bijvoorbeeld selecteren welke icons op het scherm worden weergegeven en de getoonde informatie aan hun behoeften aanpassen. De bedieningsknoppen van de ZEISS DTC kunnen ook op een smartphone worden weergegeven, waardoor uw telefoon een handige afstandsbediening wordt.

Talrijke aanpasbare instellingen

Als de combinatie van ZEISS DTC en richtkijker één keer op elkaar is afgesteld, kunt u de instellingen als profiel in de app opslaan, zodat u de Clip-on heel gemakkelijk van de ene richtkijker naar een andere kunt verwisselen. Vier mogelijke schietprofielen zorgen voor grote flexibiliteit.

* De afbeelding laat een toepassingsvoorbeeld zien, waarop - in combinatie met vuurwapens - de beperkingen en speciale veiligheidsmaatregelen van de geldende wapen- en jachtwetgeving van toepassing zijn. Het gebruik in combinatie met vuurwapens is uitsluitend toegestaan als u over een wapen-/jachtvergunning beschikt. Het afgebeelde vuurwapen is niet inbegrepen. U moet over een vergunning beschikken om dit artikel te kunnen kopen.

ZEISS DTC – nulpunt-assistent

Tijdens het jagen komt het op iedere millimeter aan, daarom is een exacte aanpassing tijdens de instelling van het nulpunt zo belangrijk. De jager hoeft alleen de afstand en de locatie van de inslag in de app in te voeren. De nulpunt-assistent berekent dan automatisch de correctiewaarden en brengt de weergave op de display in de juiste positie. Hierdoor hoeft u geen clicks te tellen en wordt het richtproces veel sneller en eenvoudiger.

Tutorial video's

Meer dan 150.000 jagers over de hele wereld profiteren al van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting app. De ZEISS Hunting app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Alle belangrijke functies zijn beschikbaar in één enkele app en helpen u bij het maken van de beste keuzes voor, tijdens en na de jacht. Dankzij de voortdurende synchronisatie zijn alle ingevoerde gegevens op alle aangesloten apparaten beschikbaar – zowel in de app als in de browser.

  • Automatische synchronisatie van alle gegevens tussen uw pc en uw smartphone.

  • Voer uw ballistische profielen eenvoudig in via het grote scherm en het toetsenbord.
  • Controleer de grenzen van uw jachtterrein en alle belangrijke punten op de kaart gemakkelijk vanuit huis.

  • Leg na de jacht alle details gemakkelijk vast.