ZEISS
Warmtebeeldcamera's

ZEISS
Warmtebeeldcamera's

ZEISS Warmtebeeldcamera's

Jagen op wilde zwijnen in de nacht vraagt om de juiste uitrusting. Want in het donker is het bijna onmogelijk om uitsluitend op het eigen gezichtsvermogen af te gaan. Maar de nacht is juist de belangrijkste tijd voor het jagen op wilde zwijnen. Daarom heeft men een betrouwbaar hulpmiddel nodig, waarmee men het wild ook in het donker goed kan identificeren. Waarop men dankzij de uitstekende optiek ook bij slecht zicht nog kan vertrouwen – uiteraard met de beproefde kwaliteit van ZEISS.

Toonaangevende bruikbaarheid

Bij het jagen in de nacht moet een jager heel goed op de omgeving letten. Om te voorkomen dat hij zich daarbij ook nog op de bediening van zijn optiek moet concentreren, heeft ZEISS een innovatief bedieningsconcept ontwikkeld: door de slimme plaatsing van de knoppen zorgt ErgoControl ervoor dat iedere functie eenvoudig en intuïtief kan worden bediend.

Unieke kijkervaring

In elke jachtsituatie is de beeldkwaliteit en de herkenning van details van uiterst belang. In combinatie met de beschikbare zoominstellingen en het aanpasbare contrast kunt u het wild betrouwbaar identificeren. Bovendien biedt de ZEISS warmtebeeldapparatuur een breed subjectief gezichtsveld voor een indrukwekkende kijkervaring.

Geavanceerd energiebeheer

ZEISS warmtebeeldapparatuur beschikt over een geavanceerd energiebeheer zodat u zo lang mogelijk kunt observeren. Dit wordt bereikt door een combinatie van verschillende technologieën, zoals een geïntegreerde stand-by of auto-off functie. Al onze apparatuur is voorzien van krachtige Li-ion batterijen voor een extra lange gebruiksduur.

Connectiviteit met de ZEISS Hunting app

Via de ZEISS Hunting app, die beschikbaar is als mobiele app en als webapplicatie, bent u met andere jagers over de hele wereld in contact en kunt u uw jachtgebied beter in kaart brengen door het publiceren, documenteren en synchroniseren van gegevens en het delen van het laatste nieuws via de newsfeed en livestreams.

Ons aanbod

ZEISS weet precies wat jagers tegenwoordig nodig hebben en kan daarom al zijn producten optimaliseren voor de meest veeleisende toepassingen op ieder mogelijk gebied. Voor de bersjacht, aanzitjacht, in het bos, op het open veld of waar uw passie voor het jagen u ook naartoe mag brengen – ZEISS biedt altijd de beste oplossing voor ieder jachtgebied.

 

 

DTI 6
Voor jagers met de hoogste eisen

DTI 4
Voor aanzitjagers en bersjagers

DTI 3 GEN 2
Voor allrounders in bosgebieden

DTI 1
Voor beginnende bersjagerss

Bereik

1.000 m | 2.000 m

1.845 m | 2.635 m

930m | 1.300 m

1.000 m | 1.320 m

Gezichtsveld (op 100 m)

38 m | 19 m

22 m | 15 m

26 m | 19 m

24 m | 18 m

Beeldverwerking

ZSIP Pro

ZSIP 

ZSIP 

ZSIP 

Batterijduur

6,5 uur

7 uur

8 uur

6,5 uur

Type batterij

vervangbaar

intern

intern

intern

Display

AMOLED-display

AMOLED-display

AMOLED-display

LCOS-display

 

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Ontwikkeld door jagers voor jagers – de verhalen achter de ZEISS warmtebeeldapparatuur
Het verhaal van Marc

Waarom een betrouwbare app belangrijk is

Het verhaal van Stefan

Welke tests onze producten moeten doorlopen

Het verhaal van Tammo

Waarom ergonomie zo belangrijk is

Het verhaal van louhunting

Waarom zij vertrouwt op producten van ZEISS

Warmtebeeldtechnologie

Alles wat uw over warmtebeeldapparatuur moet weten.

ZEISS Hunting nieuwsbrief

Meld u nu aan!

Unable to load form.