ZEISS Conquest Gavia 85

De compagnon van de ontdekkingsreiziger.

Dankzij de indrukwekkende precisie, het lage gewicht en een robuust ontwerp is de ZEISS Conquest® Gavia een compagnon die u altijd bij u wilt hebben als u ontdekkingen doet buiten de gebaande paden.

Deze telescoop met een objectieflens van 85 millimeter is bijzonder licht van gewicht en compact. Dit maakt de telescoop het ideale instrument voor observaties van dichtbij en vanaf lange afstanden, met name in moeilijk bereikbare regio's. Uniek in deze klasse is de korte scherpstelafstand die moeiteloze opsporing van kleine doelen mogelijk maakt.

Het lenssysteem met hoge resolutie en snelle scherpstelling transformeerd de opnamen in onvergetelijke beelden. Of u nu foto's van afzonderlijke dieren neemt of van hele groepen, de vergrotingsfactor van 60x van de Conquest Gavia 85 laat natuurliehebbers optimaal van de natuur genieten en zorgt ervoor dat geen enkel detail onopgemerkt blijft. De universele statiefplaat is compatibel met een scala aan statieven.

Met de ZEISS Conquest Gavia krijgen jagers en andere natuurliefhebbers een goed presterende telescoop die gewoonweg uitermate waardevol is. Met de uitgebreide accessoires voor digiscoping kunt u nog een stap verdergaan in het uitbreiden van het brede toepassingsgebied.

ZEISS Conquest Gavia 85
ZEISS Conquest Gavia 85
ZEISS Conquest Gavia 85
ZEISS Conquest Gavia 85
ZEISS Conquest Gavia 85

Licht

De magnesium behuizing en compacte afmetingen maken de ZEISS Gavia een lichtgewicht en handige reisgenoot, waar u ook heen gaat.

Ergonomisch

De grote focusring maakt precieze hantering en eenvoudige scherpstelling van de beeldweergave mogelijk.

Helder, zuiver en rijk aan details

Bijzonder precieze dakprisma's en een HD-lenssysteem garanderen een heldere en zuivere beeldweergave.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

30 – 60 ×

Effectieve lensdiameter

85 mm

Uittrede pupil

2.8 – 1.4 mm

Brandpuntsafstand

494 mm

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

33 – 23 m (99 – 69 ft)

Min. scherpstelafstand

3.3 m (10.8 ft)

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Vergroting

400 mbar

Fysiek

Filterdraad

M 86 × 1

Lengte

396 mm (15.6 ")

Gewicht

1,700 g (60.0 oz)

Telescoopaccessoires

Oneindig veel mogelijkheden.

De magnesium behuizing en compacte afmetingen maken de ZEISS Gavia een lichtgewicht en handige metgezel, waar u ook heen gaat.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest Gavia

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: