ZEISS Dialyt 18-45x65

De ideale metgezel tijdens de jacht.

Jagen in bergachtig gebied of op het platteland vereist lichtgewichte apparatuur. In beide situaties is de uitdaging voor u en uw kijker om veilig richten vanaf een lange afstand mogelijk te maken. Dit is de reden waarom tijdens de ontwikkeling van de Dialyt 18-45x65 "spotter" de focus lag op compacte afmetingen, een lichtgewicht constructie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Omdat de telescoop altijd is scherpgesteld, kunt u rekenen op diens in de praktijk bewezen betrouwbaarheid in zware omstandigheden voor absolute precisie tijdens uw observatie van het wild. Het water- en vochtbestendige ontwerp maakt dat de Dialyt 18-45x65 altijd klaar is voor gebruik - haal hem simpelweg uit uw rugzak en hij is klaar voor gebruik. De eenvoudige bediening en de stevige, rubberen behuizing die onderdeel uitmaakt van het klassieke ontwerp van de Dialyt maken het plaatje compleet. Het is een kijker die gedetailleerde beelden biedt zonder u te belemmeren tijdens steile klimtochten of lange wandelingen.

ZEISS Dialyt 18-45x65
ZEISS Dialyt 18-45x65

Compact en lichtgewicht

De lichtgewicht, compacte monobloc-constructie maakt de Dialyt 18-45x65 een ideale metgezel voor sluipjacht en bergjacht, aangezien het gemakkelijk kan worden meegedragen. Fans van het buitenleven, wandelaars, sportschutters en amateurastronomen hebben allemaal evenveel profijt van het compacte ontwerp van de Dialyt 18-45x65, wat het ook geschikt maakt voor gebruik als een secundaire kijker of kijker voor op reis.

Comfortabele bediening

De Dialyt-telescoop is bijzonder eenvoudig te bedienen, zelfs als snelheid essentieel is: het apparaat is altijd klaar voor gebruik. Daarom kunt u erg flexibel zijn wat betreft de positie. Of het snel op een boom is gezet of stil op een rugzak is gelegd: met de compacte telescoop met een vizier voor uitlijning kunt u razendsnel richten. De antislip, schokken absorberende rubberen bepantsering zorgt ervoor dat u het stil en eenvoudig kunt gebruiken, zelfs met handschoenen aan.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Geen condensatie

Een afgedichte, legering behuizing die gevuld is met stikstof voorkomt dat er condensatie wordt gevormd in de Dialyt 18-45x65. Daardoor heeft nat en koud weer er geen effect op. Zelfs plotselinge veranderingen in luchtdruk hebben geen effect op de interne optica van de Dialyt 18-45x65, aangezien de stikstofvulling deze beschermt tegen condensatie, wat betekent dat hij altijd klaar is voor gebruik. Dit maakt hem bijzonder nuttig voor bergjacht en geeft hem een enorm praktisch voordeel ten opzichte van kortere telescopen, die lucht binnenhalen door hun structurele ontwerp en die niet gevuld zijn met stikstof. Daarom kunt u volledig vertrouwen op het functioneren van uw telescoop, of u nu in de bergen bent of in een vlak, open landschap.

Betrouwbaar en robuust

De Dialyt-telescoop laat zijn krachten zelfs in de meest ruwe omstandigheden zijn. Op lange reizen, op ondoordringbaar terrein, wanneer u betrouwbaarheid zonder compromissen, een compact formaat en lichtgewicht apparatuur nodig hebt, zal deze telescoop indruk op u maken. Door zijn monobloc-constructie is de Dialyt-veldkijker erg handig en volledig betrouwbaar in elke weersomstandigheid.

Prestatie

Vergroting

18 – 45 ×

Effectieve lensdiameter

65 mm

Uittrede pupil

3.6 – 1.4 mm

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

40 – 23 m (120 – 69 ft)

Min. scherpstelafstand

10 m (32.8 ft)

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

– | +

Vergroting

100 mbar

Fysiek

Lengte

395 mm (15.6 ")

Gewicht

1,195 g (42.2 oz)

Telescoopaccessoires

Oneindig veel mogelijkheden.

De magnesium behuizing en compacte afmetingen maken de ZEISS Gavia een lichtgewicht en handige metgezel, waar u ook heen gaat.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Dialyt

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: