ZEISS DTI 6/40

Meer details zien. Dankzij uitstekende beeldkwaliteit.

Bij het jagen in de nacht telt ieder klein detail. Met de DTI 6 warmtebeeldcamera's zult u nooit meer iets missen – het innovatieve ZEISS Smart Image Processing (ZSIP Pro) algoritme levert een scherp warmtebeeld met hoog contrast dankzij de 640 x 480 sensor met een pixelpitch van 12 micrometer en het 1024 x 768 HD AMOLED display. ZSIP zorgt ervoor dat u ook onder moeilijke omstandigheden belangrijke details met een laag thermisch contrast uitstekend kunt identificeren.

De batterij levert energie voor zes uur doorgaand gebruik en kan onderweg snel en eenvoudig worden vervangen. U kunt afzonderlijke details nog beter herkennen en zo uw doelwit nog sneller en betrouwbaarder identificeren – voor maximaal jachtsucces.

De ZEISS DTI 6/40 is speciaal ontwikkeld voor jagen in het open veld en zorgt er dankzij een bereik van maximaal 2 km en een optische vergrotingsfactor 3x voor dat details gemakkelijk identificeerbaar zijn, zelfs op lange afstanden.

ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35

Een buitengewone kijkervaring

Het innovatieve door ZEISS in Duitsland ontwikkelde Smart Image Processing (ZSIP) algoritme levert in combinatie met de 640 x 480 sensor met een pixelpitch van 12 micrometer en de 1024 x 768 HD AMOLED display bijzonder gedetailleerde en contrastrijke beelden.

met ZSIP Pro
zonder ZSIP Pro

De meest ergonomische bediening binnen zijn klasse

Door middel van het nieuw ontworpen instelwiel kunnen zowel links- als rechtshandige gebruikers de zoomniveaus of menu-items snel en nauwkeurig selecteren, zelfs in stressvolle situaties of met handschoenen. Het speciaal ontwikkelde oculair met een groot schijnbaar gezichtsveld heeft de vorm van een verrekijker en biedt een bijzonder comfortabele kijkervaring.

Innovatief energiebeheer

De batterij van de DTI 6 biedt genoeg energie voor 6,5 uur voortdurende observatie en kan eenvoudig worden vervangen. Bovendien kan hij worden opgeladen met een standaard powerbank. De stand-bymodus wordt contactloos geactiveerd door middel – als de DTI 6 wordt neergelegd of opgetild, schakelt hij vanzelf uit of aan.

Perfecte beeldinstellingen voor iedere situatie

De DTI 6 kan precies aan uw eigen behoeften worden aangepast. Uw persoonlijke instellingen kunnen in maximaal vier observatieprofielen worden opgeslagen, zodat u op iedere situatie bent voorbereid. Daarnaast kunt u dankzij twee wisselobjectieven binnen een oogwenk precies de juiste lens voor de huidige jachtsituatie kiezen. Bovendien helpen de vooraf ingestelde observatiemodi Mist, Universeel, Ontdekken en Identificeren het beeld aan de desbetreffende jachtsituatie aan te passen.

Uiterst aanpasbaar

Dankzij talrijke configuratieopties kunt u de warmtebeeldcamera DTI 6 geheel aan uw eigen persoonlijke voorkeuren aanpassen. Van het selecteren van de geprefereerde zoomsnelheid, de aanpassing van de stand-bytimer en de led-configuratie tot en met de samenstelling van uw eigen kleurenpalet kunt u de DTI 6 precies aanpassen aan uw eigen behoeften.

Connectiviteit via de ZEISS Hunting app

Beide DTI 6 modellen zijn volledig geïntegreerd in de ZEISS Hunting app en kunnen betrouwbaar verbinding maken met uw smartphone. De gegevens worden tussen de DTI 6 en de app doorgegeven via de energie-efficiënte Bluetooth-technologie; alleen als grote hoeveelheden gegevens worden verwerkt, schakelt hij automatisch over op wifi. Met de ZEISS Hunting app kunt u bovendien de DTI 6 volgens uw eigen persoonlijke behoeften en eisen aanpassen en configureren.

ZEISS DTI 6

De ZEISS DTI 6 warmtebeeldcamera's bieden een uitstekende beeldkwaliteit met een uitermate gedetailleerde weergave. Bij het jagen in het donker moet men ieder detail goed kunnen zien om het doelwit betrouwbaar te identificeren.

Het innovatieve door ZEISS ontwikkelde Smart Image Processing Pro algoritme (ZSIP Pro) levert in combinatie met de 640 x 480 sensor met een pixelpitch van 12 micrometer en de 1024 x 768 HD AMOLED display bijzonder gedetailleerde en contrastrijke beelden. U kunt afzonderlijke details nog beter herkennen en zo uw doelwit nog sneller en betrouwbaarder identificeren – voor maximaal jachtsucces.

Revolutie op het gebied van ergonomie en energiebeheer

De ZEISS DTI 6 is voorzien van intelligente gebruikersinterfaces die een snelle interactie toelaten als iedere seconde telt. Dankzij het innovatieve energiebeheer kan de ZEISS DTI 6 gedurende 6,5 uur ononderbroken worden gebruikt.

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

Dankzij het topklasse oculair, state-of-the-art hardware en het ZEISS ZSIP Pro beeldvormingsalgoritme levert de ZEISS DTI 6 een indrukwekkende kijkervaring in alle jachtsituaties.

Hoge kwaliteit van afwerking en uitzonderlijke precisie

De kwalitatief hoogwaardige afwerking "Made in Germany" en de soepel lopende en uiterst precieze mechanische onderdelen van de ZEISS DTI 6 zorgen voor een uitzonderlijk hoog gebruiksgemak en voor optimale prestaties.

Prestatie

Brandpuntsafstand

40 mm

Apertuur

f/1.0

Geziechtsveld op 100 m (yds)

19 m (57 ft)

Objectieve kijkhoek

11° x 8°

Afstand

2000 m (2187 yd)

Sensorresolutie

640 x 480

Pixelafstand sensor

12 μm

NETD-waarde

≤ 35 mK

Resolutie display

1024 x 768

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

AMOLED

Optische vergroting

3

Maximale digitale vergroting

10x

Vergrotingsstappen

0.1x – 1.0x

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

6,5 h

Interne opslag

16 GB

WLAN

2.4 Ghz

Bluetooth

+

Livestreamfunctie (Video & Foto)

+

Compatibiliteit

ZEISS Hunting App | ≥ Windows 10

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 50°C (- 4°F | + 122°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

228 x 69 x 73 mm (8.9 x 2.7 x 2.9")

Gewicht

755 g (1.66 lbs)

Warmtebeelden accessories

Verbeter uw ervaring. Met perfecte accessoires.

Maximale prestaties voor maximaal jachtsucces.

brochure-zeiss-thermal-imaging-devices.jpg
ZEISS Thermal Imaging Devices

Brochure

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS DTI 6

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: