ZEISS DTC Adapter

Voor een snelle en nauwkeurige bevestiging van de ZEISS DTC.

De ZEISS adapter bestaat uit twee delen: de DTC-ring (standaard maat) en een DTC-adapter die is aangepast aan de diameter van de richtkijkerlens. Met de ZEISS adapter kan het DTC opzetstuk eenvoudig en nauwkeurig worden bevestigd.

De DTC-ring en DTC-adapter maken geen deel uit van de leveringsomvang van de DTC.

DTC-A 48

Geschikt voor de huidige richtkijkers van ZEISS met een objectieflens van 42 mm. Controleer voor andere merken de buitendiameters van de richtkijker en de fabrieksgarantievoorwaarden.

DTC-A 56

Geschikt voor de huidige richtkijkers van ZEISS met een objectieflens van 50 mm. Controleer voor andere merken de buitendiameters van de richtkijker en de fabrieksgarantievoorwaarden.

DTC-A 62

Geschikt voor de huidige richtkijkers van ZEISS met een objectieflens van 56 mm. Controleer voor andere merken de buitendiameters van de richtkijker en de fabrieksgarantievoorwaarden.

DTC-R M52

De DTC-ring is de verbinding tussen de DTC-adapter en het DTC warmtebeeldopzetstuk. De DTC-ring is aan de kant van het opzetstuk voorzien van een M52 schroefdraad. Aan de kant van de adapter bevindt zich een bajonetsluiting. De schroefdraad zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging, terwijl de bajonetsluiting met zijn insteek- en draaibeweging een stevige verbinding tussen de adapter en de DTC vormt. Als DTC opzetstuk, DTC-ring, DTC-adapter en richtkijker één keer op elkaar zijn afgesteld, kan het opzetstuk, bijvoorbeeld voor transport, eenvoudig worden verwijderd. Dankzij de bajonetsluiting wordt de positie van het inslagpunt niet gewijzigd, zolang de positie van de DTC-adapter aan de kant van de richtkijker niet wordt veranderd. De DTC-ring is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat de DTC op verschillende richtkijkers kan worden bevestigd.

ZEISS Precision Rings
ZEISS Precision Rings
ZEISS Precision Rings
ZEISS Precision Rings
Instructions

ZEISS DTC Adapter