ZEISS Secacam 5

De compacte camera.

De wildcamera's van ZEISS bieden een inzicht in het jachtgebied door gedetailleerde en contrastrijke beelden. Dankzij de infraroodflitser met 60 zwarte leds en de zeer licht-sensitieve fotosensor kan de ZEISS Secacam-wildcamera scherpe en goed verlichte foto's en video's maken, zelfs in complete duisternis.

Het compacte design en het lichte gewicht van de ZEISS Secacam 5 maken het mogelijk om de camera op krappe plekken, in bomen en struiken, of andere moeilijk bereikbare plekken te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de camera te gebruiken is voor verschillende terreintypes en leefgebieden.

Er is een aantrekkelijke prijsopbouw beschikbaar voor de ZEISS Secacam 5 & 7. U kunt kiezen tussen een prepaid-service en verschillende servicepakketten die maandelijks opzegbaar zijn. Geen contracten, geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes.

Stevige bevestiging

Bevestig de wildcamera op zijn plaats door simpelweg een band, een kabelslot of statiefhouder (niet inbegrepen) te gebruiken. Dankzij de plug-and-playfunctionaliteit kunt u direct beginnen met opnemen. De SD-kaart, simkaart en alle batterijen zijn al geïnstalleerd.

Eenvoudig te activeren

De ZEISS Secacam 5 & 7 zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. De doordachte standaardinstellingen van de camera zijn vaak al perfect voor de meeste toepassingen. Het grote kleurendisplay en de verlichte toetsen maken het gemakkelijk om toch iets aan te passen.

Moeiteloos verbinden

De laatste stap is om uw ZEISS Secacam simpelweg aan de ZEISS Secacam-app te koppelen. Vul de activatiecode die u bij uw camera heeft gekregen in in de app en koppel het apparaat aan de app. Nu bent u klaar om uw jachtgebied in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te kunnen monitoren.

Stevige bevestiging

Bevestig de wildcamera op zijn plaats door simpelweg een band, een kabelslot of statiefhouder (niet inbegrepen) te gebruiken. Dankzij de plug-and-playfunctionaliteit kunt u direct beginnen met opnemen. De SD-kaart, simkaart en alle batterijen zijn al geïnstalleerd.

Eenvoudig te activeren

De ZEISS Secacam 5 & 7 zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. De doordachte standaardinstellingen van de camera zijn vaak al perfect voor de meeste toepassingen. Het grote kleurendisplay en de verlichte toetsen maken het gemakkelijk om toch iets aan te passen.

Moeiteloos verbinden

De laatste stap is om uw ZEISS Secacam simpelweg aan de ZEISS Secacam-app te koppelen. Vul de activatiecode die u bij uw camera heeft gekregen in in de app en koppel het apparaat aan de app. Nu bent u klaar om uw jachtgebied in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te kunnen monitoren.

ZEISS toonaangevende beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts

Het maken van heldere, levendige beelden gedurende de nacht of in lichtarme condities is een grote uitdaging voor alle soorten camera's. Maar met de ZEISS Secacam 5 & 7 kunt u overdag en 's nachts iedere beweging zien met meer detail en meer contrast dan ooit tevoren, dankzij de ZEISS-beeldkwaliteit die u van ons verwacht.

Klaar voor gebruik binnen vijf minuten

U heeft geen speciale kennis of veel tijd nodig om de ZEISS Secacam 5 & 7 in te stellen. De multi-roaming simkaart, de 32 GB geheugenkaart en de 8 opgeladen batterijen type LR6 (AA) zitten er al in, dus u kunt direct beginnen.

Uitgebreide netwerkdekking binnen Europa*

De moderne LTE-module met geïntegreerde multi-roaming simkaart kan verbinding maken met de netwerken van een groot aantal providers en selecteert automatisch het best beschikbare netwerk in de buurt. De camera's kunnen beelden verzenden in 35 landen, inclusief Zwitserland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk, zonder extra kosten.


België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Betrouwbare connectie met de app

Met de ZEISS Secacam-app kunt u niet alleen de wildcamera aansturen, maar kunt u ook beelden delen met uw contacten. Ook kunt u op ieder moment de statusgegevens van de camera bekijken, zoals het batterijniveau, de locatie van de camera op de kaart, of de beste beelden in de fotogalerij.

Ontworpen om de elementen te kunnen weerstaan

ZEISS-wildcamera's laten een toonaangevende kwaliteit zien, zelfs in de slechtste weersomstandigheden. De hoogwaardige afdichtingen beschermen de wildcamera's tegen water en de stevige behuizing weerstaat zelfs stortregens en hagel. Zelfs hitte en sneeuwval zullen de functionaliteit van de wildcamera niet aantasten.

Razendsnelle reactiesnelheid

De zeer gevoelige bewegingssensor detecteert bewegingen van dieren nauwkeurig. De snelle reactietijd (< 0,35 ~ 0,45 seconden) van de ZEISS Secacam resulteert in minimale bewegingsvervaging voor een snellere respons. Tijdens het triggeren stelt de wildcamera de sterkte van de flits automatisch af, welke onzichtbaar is voor dieren en mensen. Dit voorkomt incorrecte belichting en minimaliseert energieverbruik.

Klein en compact

Het kleine formaat van deze wildcamera maakt het een flexibel hulpmiddel. Er is altijd ruimte voor de ZEISS Secacam 5. Dankzij het lichte gewicht kan de camera gemakkelijk meegenomen worden en is hij flexibel in gebruik, zelfs op kleine objecten.

Europese gegevensbescherming

De kern van de ZEISS Secacams is de in Duitsland ontwikkelde software. Door de intuïtieve gebruikersinterface, geavanceerde functies en naadloze verbinding zorgt de ZEISS-wildcamera voor een werkelijk uitzonderlijke ervaring. Al uw gegevens worden opgeslagen in onze ZEISS-cloud oplossing en zijn dus onderworpen aan strikte EU-gegevensbeschermingsmaatregelen. Uw persoonlijke informatie en de gegevens van de camera zijn daardoor optimaal beschermd tegen ongewenste toegang of misbruik.

Abonnementen

Geen verplichtingen, maandelijkse opzegging is mogelijk

Er is een aantrekkelijke prijsopbouw beschikbaar voor de ZEISS Secacam 5 & 7. U kunt kiezen tussen een prepaidservice en verschillende servicepakketten die, zonder verplichtingen, maandelijks opzegbaar zijn. Afhankelijk van het servicepakket heeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van diensten en functionaliteiten.

zeiss-trail-cameras-service-plans-remote-control.jpg

Bediening op afstand van de camera

Beschikbaar vanaf het basisabonnement

De bediening op afstand maakt het mogelijk om de ZEISS Secacam vanuit iedere locatie te bedienen en instellingen, zoals de beeldkwaliteit, aan te passen.

Ontvang video's tegen lage kosten

Beschikbaar vanaf het premium-abonnement

De video's worden opgenomen met een snelheid tot 30 bps (beelden per seconde) en opgeslagen in mp4-formaat. We raden 720p-resolutie aan. De 1080p-resolutie resulteert in een gedeeltelijk verbeterde videokwaliteit, maar de videobestanden zullen groter zijn en daardoor meer ruimte op de geheugenkaart innemen. Verzonden video's hebben een beperkte resolutie en opnameduur (480p | 10 seconden) en zijn niet afhankelijk van de apparaatinstellingen in het menu.

Geavanceerde diersoortherkenning

Beschikbaar vanaf het premium-abonnement

De op kunstmatige intelligentie gebaseerde dierherkenning van de wildcamera is een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om de dieren in de beelden automatisch te identificeren en classificeren. De beelden worden gesorteerd weergegeven in de fotogalerij in de app.

zeiss-trail-cameras-service-plans-theft-replacement.jpg

ZEISS diefstal- en omruilservice

Alleen beschikbaar bij het professional-pakket

ZEISS diefstal- en omruilservice biedt u de zekerheid dat u altijd oog op uw jachtgebied behoudt, zelfs na diefstal of vandalisme. ZEISS biedt u een eenmalige korting van 80% aan op het vervangende product bij een gestolen of met opzet vernielde ZEISS Secacam.

zeiss-trail-cameras-service-plans-best-value.jpg

Beste prijs-kwaliteitsverhouding bij meer dan 4 camera's

Het is goedkoper dan u denkt om meerdere mobiele wildcamera's in gebruik te hebben. Met ZEISS Secacam wildcamera's bespaart u, vanaf de vierde camera, tot 30% op data-abonnementen voor al uw camera's.

Prestatie

Gezichtsveld

60°

Number of LEDs | Type of flash

60 x Black-LED | 940 nM

Flash range

~ 30 m

Response time

< 0,35 ~ 0,45 s

Resolution of transmitted photos

1920 × 1440 px

Sensor type

CMOS

Sensorresolutie

5 MP (up 12 MP interpolated)

Detectiebereik

up to 25 m (depending on object size and temperature difference)

Display size

2.40"

Type display

TFT-LCD

Kenmerken

Ports

USB-C

Power supply

8 x batteries/rechargeable type LR6 (AA)

Battery compartment

Hinged compartment

Storage capability

SD ord SDHC card up to 32 GB

Cellulair netwerk (multi-roaming SIM)

LTE (4G)

Transfer protocol

HTTPS

Location reporting (when turning on the device)

GPS

Connection to other devices

ZEISS Secacam App / USB

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 55°C (- 4 °F | + 131°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

130 x 100 x 70 mm (5.1 x 3.9 x 2.6")

Gewicht (zonder batterijen)

320 g (11.3 oz)

ZEISS Secacam

Galerie

Leg de magie van het wild vast en kom in onze exclusieve galerij! Heeft u verbluffende kiekjes gemaakt met uw ZEISS Secacam? Wij willen ze zien! Sluit u aan bij onze gemeenschap van natuurliefhebbers en laat uw ongelooflijke ontmoetingen met wilde dieren zien. Het insturen van uw ZEISS Secacam-foto's is eenvoudig! Tag ons gewoon op sociale media met uw foto en de hashtag #ZEISSsecacam. Ons team selecteert zorgvuldig de beste inzendingen voor onze online galerij.

Wildcamera's accessoires

Praktische en veelzijdige accessoires voor uw wildcamera.

Geschikte accessoires voor ZEISS wildcamera's zorgen voor optimaal en betrouwbaar gebruik.

ZEISS Secacam 5 & 7

Brochure

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Secacam 5

ZEISS Trail Cameras

Safety Datasheet

ZEISS Secacam-app

Blijf altijd op de hoogte.

Er is geen aanvullende software nodig voor het openen en beheren van uw opnames op uw ZEISS Secacam. U heeft eenvoudig toegang tot uw ZEISS Secacam-gebruikersaccount via de website of via de ZEISS Secacam-app voor Apple- en Android-apparaten. Om uw camera aan uw gebruikersaccount te koppelen dient u in te loggen en uw ZEISS Secacam-activatiecode in te vullen. U vindt de pincode onder de kraslaag op de voorkant van de quick guide. U kunt zoveel ZEISS Secacams als u wilt aan uw account koppelen.

Veelgestelde vragen

ZEISS-wildcamera's

Wat zijn de verschillen tussen de ZEISS Secacam 5 en de ZEISS Secacam 7?

Uitstekende beeldkwaliteit, betrouwbare verzending en een hoogwaardige afwerking brengt de twee ZEISS wildcamera-modellen samen. De ZEISS Secacam 5 overtuigt vooral door zijn compacte formaat en lichte gewicht. Dit maakt de camera zowel gemakkelijk en flexibel in gebruik als eenvoudig te camoufleren en verbergen. Aan de andere kant wordt de ZEISS Secacam 7 gekenmerkt door de gemakkelijke bediening en installatie. De lens zit boven de frontklep, waardoor u het gezichtsveld direct in het display kunt controleren wanneer u de camera bevestigt. Dankzij de batterijhouder, kunnen batterijen gemakkelijk en snel worden vervangen zonder de camera uit elkaar te halen.  

Hoe worden de beelden van de wildcamera verzonden naar uw mobiele telefoon?

De ZEISS Secacam 5 en de ZEISS Secacam 7 met 4G-verbinding sturen de opgenomen beelden en video's direct naar uw mobiele telefoon via de ZEISS Secacam-app. Bij conventionele modellen moet u vaak een SD-kaart handmatig uit het apparaat halen en de beelden op de pc bekijken. Dankzij de moderne LTE-module met geïntegreerde multi-roaming simkaart kan er verbinding worden gemaakt met de netwerken van een groot aantal providers en wordt automatisch het best beschikbare netwerk in de buurt geselecteerd. Zo worden de beelden direct via het mobiele netwerk verzonden naar uw toestel, zonder extra roamingkosten. In de ZEISS Secacam-app kunt u uw beelden duidelijk bekijken in de fotogalerij van uw apparaat, notificaties activeren, profielen instellen, en nog veel meer.  

Wat zijn de verschillen tussen de abonnementen?

Er is een aantrekkelijke prijsopbouw beschikbaar voor de ZEISS Secacam 5 & 7. U kunt kiezen tussen een prepaidservice en verschillende serviceabonnementen die zonder voorwaarden maandelijks opzegbaar zijn. Er zijn ook prepaidkredietpakketten beschikbaar om uw bestaande abonnement aan te vullen. Meerdere camera's kunnen toegang hebben tot de aangeschafte kredieten, gezien de kredieten worden toegeschreven aan het gebruikersaccount.

Waar kunt u uw abonnement aanschaffen?

De verschillende abonnementen kunnen eenvoudig aangeschaft en betaald worden via de ZEISS-webwinkel.

Is er een prijsvoordeel als u meerdere camera's in gebruik heeft?

Met ZEISS bespaart u veel geld wanneer u meerdere wildcamera's in gebruik heeft. Met ZEISS-wildcamera's bespaart u, vanaf de vierde camera, tot 30% op abonnementen voor al uw camera's.

Wat zijn de optimale opnamebereiken voor de verschillende ZEISS Secacam modellen?

Het optimale opnamebereik wordt voornamelijk, maar niet uitsluitend, bepaald door het gezichtsveld van een trailcamera. De Secacam 5 en 7 hebben een beeldhoek van 60°, terwijl de Secacam 5 Wide-Angle een beeldhoek van 100° heeft. Voor algemene observatie van wilde dieren is een bereik van 5-15 m meestal optimaal. Voor het monitoren van nesten of foerageergebieden is een kleiner bereik tussen 0,35-5m voldoende.

of voer uw adres in om een dealer bij u in de buurt te vinden: