ZEISS 20x60 S

Unieke mechanica en optische prestaties.

In elk opzicht een superieure verrekijker: ontworpen voor de langste afstanden en zelfs gebruikt op missies naar het International Space Station (ISS). De exceptionele lichttransmissie van het Porro prismasysteem maakt de helderste weergavebeelden mogelijk met uitmuntende resolutie van de meest verfijnde details, zelfs bij een vergrotingsfactor van 20x. Het technisch unieke, mechanische beeldstabilisatiesysteem van de ZEISS 20 × 60 T* S zorgt voor een perfecte weergave-ervaring: de onvermijdelijke trilling die u altijd zult ondervinden tijdens het observeren met een draagbare verrekijker kan gemakkelijk worden geëlimineerd met een druk op een knop.

ZEISS Victory FL 8x32

Beeldstabilisatie

Het puur mechanische beeldstabilisatiesysteem met het aan een beugel gemonteerde veerscharnier en de magnetische dempende werking, werkt direct na het drukken op een knop, zonder geluid en zonder accustroom. Dit resulteert in een unieke visuele ervaring, die u nog niet eerder hebt meegemaakt - volledig vrij van het onvermijdelijke trillen van uw hand.

Extreme prestaties in vergroting en objectiefdiameter

De vergroting van 20 zorgt voor een uitstekend niveau van detailresolutie. Zelfs op grote afstand kunt u de fijnste details identificeren. Maak een echte hobby van het identificeren van vogels en herken zelfs vogels die in de verte voorbij komen met gemak. Het 60 mm objectief en de Porro-prismasystemen zorgen voor extreme helderheid.

Robuuste mechanische onderdelen

The image stabiliser is a mechanical masterpiece and naturally needs protection during harsh use, when idle or during transport. Secure, automatic locking of the moving parts when not in use and the solid, rubber armour of the metal casing serve to protect the internal optics and mechanics.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

20 ×

Effectieve lensdiameter

60 mm

Uittrede pupil

3 mm

Schemergetal

34.6

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

52 m (156 ft)

Subjectieve kijkhoek

60° Ww

Min. scherpstelafstand

14 m (45.9 ft)

Dioptie bereik

− 7.0 | + 7.0 dpt

Pupilafstand

57 – 73 mm

Lenstype

Achromat

Prismasysteem

Porro

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

- | -

Waterbestendigheid

-

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 40°C (− 4°F | + 104°F)

Lengte

275 mm (10.8 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

161 mm (6.3 ")

Gewicht

1,660 g (58.6 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS 20x60 S

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: