ZEISS Terra ED 10x32

Perfect voor ieder avontuur.

De ZEISS Terra® ED verrekijker is robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Dankzij zijn geavanceerde en gestroomlijnde design is hij niet alleen uitermate licht maar ook heerlijk compact. De hoogste optische precisie en waterafstotende multicoating garanderen briljante beelden tot in het kleinste detail. De Terra ED verrekijker is waterbestendig en met stikstof gevuld, waardoor hij op alle omstandigheden is voorbereid. De Terra ED verrekijker biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding, waardoor het een ideaal instapmodel in de wereld van ZEISS is.

De natuur heeft meer te bieden dan op het eerste gezicht te zien is. Het is ons doel deze momenten zichtbaar te maken. De ZEISS Terra ED 10x32 produceerd indrukwekkende beelden – inclusief de kleinste details, dankzij de 10x vergroting. Door zijn compacte formaat en het geringe gewicht van slechts 510g ligt deze verrekijker goed in de hand. Een hoge vergrotingsfactor vraagt om een vaste hand.

ZEISS Terra ED 10x32
ZEISS Terra ED 10x32
ZEISS Terra ED 10x32
ZEISS Terra ED 10x32
ZEISS Terra ED 10x32

88% Lichttransmissie

ED-glas met een hydrofobe, multi-coating zorgt voor optische helderheid en precisie in alle situaties.

Comfortabel, snelle scherpstelling

Het grote, soepele en gemakkelijk vast te pakken scherpstelwiel maakt scherpstellen bijzonder eenvoudig en snel op een ZEISS Terra ED. U zult de voordelen van de Terra ED verrekijker opmerken zodra u deze oppakt: uw wijsvinger belandt automatisch op het scherpstelwiel. U hoeft er nooit meer over na te denken hoe u de verrekijker vast moet houden wanneer er vlak voor u opeens iets spannends gebeurt. U heeft het in een mum van tijd scherp in beeld. 

section-finest-illuminated-dot

Compact, licht en robuust

Met zijn waterdichte behuizing die is verstevigd met glasvezel voldoet de ZEISS Terra ED aan de hoge standaarden van natuurliefhebbers. De constructie is compact, licht en robuust. De ZEISS Terra ED is lichtgewicht, gemakkelijk in elke tas te stoppen en bijna onverwoestbaar, en is daardoor de perfecte compagnon.

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

De hydrofobe antireflectiecoating van ZEISS garandeert briljante beelden met hoog contrast, waarvan u vooral profiteert onder ongunstige lichtomstandigheden. Daarnaast zorgt hij dankzij de waterafwijzende eigenschappen voor een helder en onbelemmerd beeld onder alle weersomstandigheden.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Lichttransmissie

88%

Uittrede pupil

3.2 mm

Schemergetal

17.9

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

112 m (336 ft)

Subjectieve kijkhoek

61°

Min. scherpstelafstand

1.6 m (5.3 ft)

Dioptie bereik

− 3.0 | + 3.0 dpt

Oogafstand

16.5 mm

Pupilafstand

56 – 74 mm

Lenstype

ED

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

100 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 15°C | + 60°C (+ 5°F | + 140°F)

Lengte

125 mm (4.9 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

117 mm (4.6 ")

Gewicht

510 g (18.0 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: