ZEISS Terra ED Pocket 10x25

Perfect voor ieder avontuur.

De ZEISS Terra® ED verrekijker is robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Dankzij zijn geavanceerde en gestroomlijnde design is hij niet alleen uitermate licht maar ook heerlijk compact. De hoogste optische precisie en waterafstotende multicoating garanderen briljante beelden tot in het kleinste detail. De Terra ED verrekijker is waterbestendig en met stikstof gevuld, waardoor hij op alle omstandigheden is voorbereid. De Terra ED verrekijker biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding, waardoor het een ideaal instapmodel in de wereld van ZEISS is.

De ZEISS Terra ED Pocket 10x25 levert adembenemende beelden bij een vergroting van 10x en is eenvoudig in gebruik dankzij de soepel lopende, nauwkeurige scherpstelling. Door zijn temperatuurbereik van -20 tot +63 °C en de waterbestendige behuizing is deze verrekijker ook onder de meest extreme omstandigheden een perfecte reisgenoot. Door het brugmechanisme en het geringe gewicht van slechts 310g is de Terra ED Pocket zeer compact en eenvoudig mee te nemen. Deze verrekijker is geschikt voor iedereen die elk detail nauwkeurig wilt zien, zonder extra gewicht mee te slepen.

ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25
ZEISS Terra ED Pocket 10x25

88% Lichttransmissie

SCHOTT ED-glas met een hydrofobe, multi-coating zorgt voor optische helderheid en precisie in alle situaties.

Comfortabel, snelle scherpstelling

Het grote, soepele en gemakkelijk vast te pakken scherpstelwiel maakt scherpstellen bijzonder eenvoudig en snel op een ZEISS Terra ED. U zult de voordelen van de Terra ED verrekijker opmerken zodra u deze oppakt: uw wijsvinger belandt automatisch op het scherpstelwiel. U hoeft er nooit meer over na te denken hoe u de verrekijker vast moet houden wanneer er vlak voor u opeens iets spannends gebeurt. U heeft het in een mum van tijd scherp in beeld. 

section-finest-illuminated-dot

Compact, licht en robuust

Met zijn waterdichte behuizing die is verstevigd met glasvezel voldoet de ZEISS Terra ED aan de hoge standaarden van natuurliefhebbers. De constructie is compact, licht en robuust. De ZEISS Terra ED is lichtgewicht, gemakkelijk in elke tas te stoppen en bijna onverwoestbaar, en is daardoor de perfecte compagnon.

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

De hydrofobe antireflectiecoating van ZEISS garandeert briljante beelden met hoog contrast, waarvan u vooral profiteert onder ongunstige lichtomstandigheden. Daarnaast zorgt hij dankzij de waterafwijzende eigenschappen voor een helder en onbelemmerd beeld onder alle weersomstandigheden.

Performance

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

25 mm

Lichttransmissie

88%

Uittrede pupil

2.5 mm

Schemergetal

15.8

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

97 m (291 ft)

Subjectieve kijkhoek

54°

Min. scherpstelafstand

1.9 m (6.2 ft)

Dioptie bereik

− 3.0 | + 3.0 dpt

Oogafstand

16 mm

Pupilafstand

35 – 72 mm

Lenstype

ED

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

100 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 63°C (- 4°F | + 145°F)

Lengte

111 mm (4.4 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

115 mm (4.5 ")

Gewicht

310 g (10.9 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: