ZEISS Terra ED Pocket 8x25

Perfect voor iedere gelegenheid.

De ZEISS Terra® ED verrekijker is robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Dankzij zijn geavanceerde en gestroomlijnde design is hij niet alleen uitermate licht maar ook heerlijk compact. De hoogste optische precisie en waterafstotende multicoating garanderen briljante beelden tot in het kleinste detail. De Terra ED verrekijker is waterbestendig en met stikstof gevuld, waardoor hij op alle omstandigheden is voorbereid. De Terra ED verrekijker biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding, waardoor het een ideaal instapmodel in de wereld van ZEISS is.

De ZEISS Terra ED Pocket 8x25 beschikt over een vergrotingsfactor 8 en is eenvoudig in gebruik dankzij een soepel lopende, nauwkeurige scherpstelling in iedere situatie. Dankzij zijn bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot +63 °C en de waterbestendige behuizing is deze verrekijker ook onder de meest extreme omstandigheden een perfecte begeleider. Dankzij het vouwmechanisme en het geringe gewicht van slechts 310 g is de Terra ED Pocket extreem compact en eenvoudig te transporteren. Deze verrekijker is geschikt voor iedereen die graag een oogje in het zeil houdt, zonder te veel extra gewicht mee te dragen.

ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25
ZEISS Terra ED Pocket 8x25

88% Lichttransmissie

SCHOTT ED-glas met een hydrofobe, meerlaagse coating zorgt voor optische helderheid en precisie in alle situaties.

Comfortabel, snelle scherpstelling

Het grote, soepele en gemakkelijk vast te pakken scherpstelwiel maakt scherpstellen bijzonder eenvoudig en met name ook snel op een ZEISS Terra ED. U zult de voordelen van de Terra ED verrekijker opmerken zodra u deze oppakt: uw wijsvinger belandt automatisch op het scherpstelwiel. U hoeft er nooit meer over na te denken hoe u de verrekijker vast moet houden wanneer er vlak voor u opeens iets spannends gebeurt. U heeft het in een mum van tijd scherp in beeld. 

section-finest-illuminated-dot

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Compact, licht en robuust

Met zijn waterdichte behuizing die is verstevigd met glasvezels voldoet de ZEISS Terra ED aan de hoge standaarden van natuurliefhebbers. De constructie is compact, licht en robuust. De ZEISS Terra ED is lichtgewicht, gemakkelijk in elke tas te stoppen en bijna onverwoestbaar, en is daardoor de perfecte metgezel.

section-finest-illuminated-dot

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

Er zijn altijd interessante dingen te zien in de natuur - zelfs bij nat weer. Daarom heeft ZEISS LotuTec® ontwikkeld. Een coating voor de objectieven van verrekijkers en telescopen die een helder en ongehinderd zicht in alle weersomstandigheden mogelijk maakt.

Performance

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

25 mm

Pupildiameter uitgang

3.1 mm

Schemergetal

14.1

Blikveld op 1.000 m

119 m (390 ft)

Subjectieve kijkhoek

52°

Korte focusafstand

1.9 m (6.2 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 3.0 | + 3.0 dpt

Pupilafstand uitgang

16 mm

Pupilafstand

35 – 72 mm

Lenstype

ED

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

100 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 15°C | + 60°C (+ 5°F | + 140°F)

Lengte

111 mm (4.4 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

115 mm (4.5 ")

Gewicht

310 g (10.9 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: