ZEISS Victory FL 10x32

Briljante premium verrekijker.

Scherp gedefinieerde details, briljante natuurlijke kleuren en snelle scherpstelling: dat zijn de kenmerken van de Victory® FL. Dankzij het gebruik van fluoride glas zijn zelfs de meest minuscule verschillen en de tekening van kleuren en vormen in het verenkleed van een vogel nauwkeurig te zien. Deze verrekijker maakt van elke gelegenheid om afzonderlijke vogels of zelfs een grote vlucht vogels te observeren een unieke belevenis, dankzij de speciale objectieven die voor uitzonderlijk heldere beelden zorgen. U zult nooit meer een voorbijvliegende vogel missen. Met behulp van het eenvoudig bereikbare scherpstelwiel kunt u binnen een fractie van een seconde de focus van veraf naar dichtbij bijstellen. Of u nou uilen in de late schemeruren wilt observeren of vogels die op een donkere winterdag op de voederbak zitten – u zult onder de indruk zijn van de unieke helderheid van de Victory FL verrekijker. Zorg dat u de krachtige Victory FL verrekijker altijd bij de hand hebt, zodat u altijd en overal van zijn unieke beeldkwaliteit kunt genieten.

Klein van stuk, groot in prestatie. Zelfs de kleinste details worden ongelooflijk scherp en verbazingwekkend helder weergegeven. Of u nou een biddende steenarend in de lucht observeert of sneeuwhoenders die goed gecamoufleerd tussen de rotsen scharrelen, dankzij de scherpe details die de Victory 10x32 T* FL voor u zichtbaar maakt, geniet u nog meer van uw hobby. Het extreem kleine formaat van de 32x verrekijker en de fascinerende helderheid van de beelden maken hem de ideale begeleider voor lange vogelexpedities en wandeltochten.

De 32 mm Victory FL modellen hebben de "red dort design award" gewonnen. Ze hebben de internationale jury overtuigd door hun excellente optische eigenschappen en heldere, functionele vormgeving.

ZEISS Victory FL 10x32
ZEISS Victory FL 10x32

Briljant FL-concept

De ongeëvenaarde briljantheid van de natuurlijke kleuren en de uitstekende beeldhelderheid zijn het resultaat van het gebruik van high-performance fluorideglas.

Beste zicht dichtbij en ver weg

Of u nu in de verte wild bekijkt of interessante vogels dichtbij, er is geen afstand waarop ze geen indruk maken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Performance

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Pupildiameter uitgang

3.2 mm

Schemergetal

17.9

Blikveld op 1.000 m

120 m (394 ft)

Subjectieve kijkhoek

69° Ww

Korte focusafstand

2 m (6.6 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

15.2 mm

Pupilafstand

52 – 74 mm

Lenstype

FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

117 mm (4.6 ft)

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

116 mm (4.6 ft)

Gewicht

560 g (19,8 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory FL

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: