ZEISS Victory FL 8x32

Briljante premium verrekijker.

Scherp gedefinieerde details, briljante natuurlijke kleuren en snelle scherpstelling: dat zijn de kenmerken van de Victory® FL. Dankzij het gebruik van fluoride glas zijn zelfs de meest minuscule verschillen en de tekening van kleuren en vormen in het verenkleed van een vogel nauwkeurig te zien. Deze verrekijker maakt van elke gelegenheid om afzonderlijke vogels of zelfs een grote groep vogels te observeren een unieke belevenis, dankzij de speciale lenzen die voor uitzonderlijk heldere beelden zorgen. U zult nooit meer een voorbijvliegende vogel missen. Met behulp van het eenvoudig te bedienen scherpstelwiel kunt u binnen een fractie van een seconde de focus van veraf naar dichtbij bijstellen. Of u nu uilen in de late schemeruren wilt observeren of vogels die op een donkere winterdag op de voederbak zitten – u zult onder de indruk zijn van de unieke helderheid van de Victory FL verrekijker. Zorg dat u de krachtige Victory FL verrekijker altijd bij de hand hebt, zodat u altijd en overal van zijn unieke beeldkwaliteit kunt genieten.

Het gezichtsveld van 140m op 1.000m afstand, de heldere beelden en het extreem kleine en compacte design zijn slechts enkele indrukwekkende eigenschappen van de 8x32 T* FL verrekijker. Een kleine kijker voor grote avonturen. De scherpe weergave, het grote gezichtsveld en de heldere beelden zijn vooral indrukwekkend bij het observeren van vogels op korte afstand, in het bos en op moeilijk terrein. De Victory 8x32 T* FL met zijn stabiele beeld is ook ideaal voor vogelspotten op zee of op grote afstanden.

De 32 mm Victory FL modellen hebben de "Red Dot design award" gewonnen. Ze hebben de internationale jury overtuigd door hun excellente optische eigenschappen en heldere, functionele vormgeving.

ZEISS Victory FL 8x32
ZEISS Victory FL 8x32

Briljant FL-concept

De ongeëvenaarde briljantheid van de natuurlijke kleuren en de uitstekende beeldhelderheid zijn het resultaat van het gebruik van high-performance fluorideglas.

Beste zicht dichtbij en ver weg

Of u nu in de verte wild bekijkt of interessante vogels dichtbij, er is geen afstand waarop ze geen indruk maken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Performance

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Uittrede pupil

4 mm

Schemergetal

16

Gezichtsveld op 1.000 m

140 m (459 ft)

Subjectieve kijkhoek

64° Ww

Min. scherpstelafstand

2 m (6.6 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

15.5 mm

Pupilafstand

52 – 74 mm

Lenstype

FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

117 mm (4.6 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

116 mm (4.6 ")

Gewicht

550 g (19.4 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory FL

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: