ZEISS Victory FL 8x32

Briljante premium verrekijker.

Scherp gedefinieerde details, briljante natuurlijke kleuren en snelle scherpstelling: dat zijn de kenmerken van de Victory® FL. Dankzij het gebruik van fluoride glas zijn zelfs de meest minuscule verschillen en de tekening van kleuren en vormen in het verenkleed van een vogel nauwkeurig te zien. Deze verrekijker maakt van elke gelegenheid om afzonderlijke vogels of zelfs een grote vlucht vogels te observeren een unieke belevenis, dankzij de speciale objectieven die voor uitzonderlijk heldere beelden zorgen. U zult nooit meer een voorbijvliegende vogel missen. Met behulp van het eenvoudig bereikbare scherpstelwiel kunt u binnen een fractie van een seconde de focus van veraf naar dichtbij bijstellen. Of u nou uilen in de late schemeruren wilt observeren of vogels die op een donkere winterdag op de voederbak zitten – u zult onder de indruk zijn van de unieke helderheid van de Victory FL verrekijker. Zorg dat u de krachtige Victory FL verrekijker altijd bij de hand hebt, zodat u altijd en overal van zijn unieke beeldkwaliteit kunt genieten.

Het gezichtsveld van 140 m op 1.000 m afstand, de heldere beelden en het extreem kleine en compacte design zijn slechts enkele indrukwekkende eigenschappen van de 8x32 T* FL verrekijker. De kleine begeleider voor grote avonturen. De scherpe weergave, het grote gezichtsveld en de heldere beelden zijn vooral indrukwekkend bij het observeren van vogels op korte afstand, in het bos en op moeilijk terrein. De Victory 8x32 T* FL met zijn stabiele beeld is ook ideaal voor vogelen op zee of op grote afstanden.

De 32 mm Victory FL modellen hebben de "red dort design award" gewonnen. Ze hebben de internationale jury overtuigd door hun excellente optische eigenschappen en heldere, functionele vormgeving.

ZEISS Victory FL 8x32
ZEISS Victory FL 8x32

Briljant FL-concept

De ongeëvenaarde briljantheid van de natuurlijke kleuren en de uitstekende beeldhelderheid zijn het resultaat van het gebruik van high-performance fluorideglas.

Beste zicht dichtbij en ver weg

Of u nu in de verte wild bekijkt of interessante vogels dichtbij, er is geen afstand waarop ze geen indruk maken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Performance

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Pupildiameter uitgang

4 mm

Schemergetal

16

Blikveld op 1.000 m

140 m (459 ft)

Subjectieve kijkhoek

64° Ww

Korte focusafstand

2 m (6.6 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

15.5 mm

Pupilafstand

52 – 74 mm

Lenstype

FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

117 mm (4.6 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

116 mm (4.6 ")

Gewicht

550 g (19.4 oz)

Verrekijker accessoires

Op maat van uw behoeften.

The practical accessories have been developed by bird and nature watchers for bird and nature watchers and always put the needs of the user first.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory FL

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: