ZEISS Victory HT 10x54

Gemaakt voor de schemer.

Met de topklasse Victory® HT kijker beleeft u de natuur in een geheel nieuwe dimensie. Dankzij het revolutionaire optische concept biedt hij lichttransmissiewaarden tot 95%. Deze uitstekende prestaties worden bereikt door de perfecte combinatie van SCHOTT HT-lenzen, de ZEISS T* multi-coating en het Abbe-König-prismasysteem. U geniet van een weergaloze helderheid en buitengewoon scherpe details – zelfs in de diepste schemering. Eveneens innovatief is de ergonomische vormgeving. Het indrukwekkende Comfort Focus-concept bestaat uit een groot scherpstelwiel dat is geïntegreerd in de dubbele brug. Hierdoor is deze verrekijker bijzonder robuust en erg eenvoudig in het gebruik. Profiteer van geavanceerde optiek van de bovenste plank – met de helderste premium verrekijker ter wereld.

De vergroting van 10x zorgt voor een ongelooflijk gedetailleerd beeld. Tot de onderscheidende kenmerken van de 10x54 behoren de extreme helderheid en het buitengewoon hoge contrast. Dankzij de robuuste en compacte constructie biedt deze verrekijker natuurliefhebbers optiek van de bovenste plank, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.

ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory V8 1.1-8x30
ZEISS Victory HT 10x54

95% Lichttransmissie

SCHOTT-glas met hoge transmissie voor optimale identificatie van het doelwit bij weinig licht. De heldere beelden met hoog contrast voorzien u van de extra paar minuten die u nodig heeft tijdens het jagen. Het zijn tenslotte vaak de eerste of laatste momenten van daglicht die cruciaal zijn voor die magische jachtmomenten die u altijd bijblijven.

Geoptimaliseerde lensdiameter

Geoptimaliseerde diameter van de objectieflens voor een lager gewicht. Dit verzekert u van een rustig beeld in elke situatie, ongeacht de manier van vasthouden. Op deze manier biedt dit ontwerp u de best mogelijke visuele ervaring.

section-finest-illuminated-dot

ComfortFocus concept

Het opvallend grote scherpstelwiel en de extra lange slag maken het mogelijk om met extreme precisie scherp te stellen om de perfecte focus te krijgen, zelfs als u handschoenen draagt. 

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

54 mm

Lichttransmissie

95%

Uittrede pupil

5.4 mm

Schemergetal

23.2

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

110 m (330 ft)

Subjectieve kijkhoek

63° Ww

Min. scherpstelafstand

3.5 m (11.5 ft)

Dioptie bereik

− 3.0 | + 3.0 dpt

Oogafstand

16 mm

Pupilafstand

58 – 76 mm

Lenstype

FL/HT-Type

Prismasysteem

Abbe-König

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

500 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

193 mm (7.6 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

142 mm (5.6 ")

Gewicht

1,050 g (37.0 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory HT

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: