ZEISS Victory HT 10x54

Gemaakt voor de schemering.

Met de premium verrekijker Victory® HT beleeft u de natuur in een geheel nieuwe dimensie. Dankzij het revolutionaire optische concept biedt hij lichttransmissiewaarden van meer dan 95%. Deze uitstekende prestaties worden bereikt door de perfecte combinatie van SCHOTT HT-objectieven, de ZEISS T* meerlaagse coating en het Abbe-König-prismasysteem. U geniet van een weergaloze helderheid en buitengewoon fijne details – zelfs in de diepste schemering. Eveneens innovatief is de ergonomische vormgeving. Het indrukwekkende nieuwe Comfort Focus-concept bestaat uit een groot scherpstelwiel dat is geïntegreerd in de dubbele brug. Hierdoor is deze verrekijker bijzonder robuust en erg eenvoudig in gebruik. Profiteer van geavanceerde optica van de bovenste plank – met de helderste premium verrekijker ter wereld.

De vergrotingsfactor 10 zorgt voor een ongelooflijk gedetailleerd beeld. Tot de hoogtepunten van de 10x54 behoren de extreme helderheid en het buitengewoon hoge contrast. Dankzij de robuuste en compacte constructie biedt deze verrekijker natuurliefhebbers optica van de bovenste plank, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.

ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory HT 10x54
ZEISS Victory V8 1.1-8x30
ZEISS Victory HT 10x54

95% Lichttransmissie

SCHOTT-glazen met hoge transmissie voor optimale identificatie en resolutie van het doelwit bij weinig licht. De heldere beelden met hoog contrast voorzien u van de extra paar minuten die u nodig heeft tijdens het jagen. Het zijn tenslotte vaak de eerste of laatste momenten van daglicht die cruciaal zijn voor die magische jachtmomenten die u altijd bijblijven.

Geoptimaliseerde lensdiameter

Geoptimaliseerde diameter van de objectieflens voor verminderd gewicht. Dit verzekert u van soepele beelden in elke situatie, hoe ze ook gehouden worden. Op deze manier ondersteunt het ontwerp de hoogste standaarden van perfecte visuele ervaringen.

section-finest-illuminated-dot

ComfortFocus concept

Het opvallend grote scherpstelwiel en de extra lange vertaling maken het mogelijk om met extreme precisie scherp te stellen om de perfecte scherpstelling te krijgen, zelfs als u handschoenen draagt. 

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Performance

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

54 mm

Pupildiameter uitgang

5.4 mm

Schemergetal

23.2

Blikveld op 1.000 m

110 m (361 ft)

Subjectieve kijkhoek

63° Ww

Korte focusafstand

3.5 m (11.5 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 3.0 | + 3.0 dpt

Pupilafstand uitgang

16 mm

Pupilafstand

58 – 76 mm

Lenstype

FL/HT-Type

Prismasysteem

Abbe-König

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

500 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

193 mm (7.6 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

142 mm (5.6 ")

Gewicht

1,050 g (37.0 oz)

Verrekijker accessoires

Op maat van uw behoeften.

The practical accessories have been developed by bird and nature watchers for bird and nature watchers and always put the needs of the user first.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory HT

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: