ZEISS Victory SF 8x32

Meer ontdekken.

Een nieuwe kijk op vogelspotten met de ZEISS Victory® SF verrekijkers. Beleef de meest spectaculaire schouwspelen die de natuur te bieden heeft met een briljant kijkbeeld en een uitzonderlijk groot gezichtsveld. Dankzij het geringe gewicht, de unieke ergonomische vormgeving en het SmartFocus-concept, kunt u urenlang ontspannen vogels observeren zonder uw ogen te vermoeien. Hiermee zet de Victory SF-productgroep een nieuwe standaard op het gebied van birding en wildobservaties in de 125-jarige ontwikkeling van ZEISS-verrekijkers.

De ZEISS Victory SF 32 is zo ontworpen dat vogelaars zelfs de best verborgen vogels kunnen vinden en observeren, lang genoeg om ze duidelijk te kunnen identificeren aan de hand van het unieke verenkleed, unieke kleuren of andere details, zowel in het riet, de struiken of het bos. De nieuwe ZEISS Victory SF 32-verrekijkers zijn voor deze momenten gemaakt.

ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32
ZEISS Victory SF 8x32

90% Lichttransmissie

Het Ultra-FL Concept bevat meerdere SCHOTT fluoride-glazen voor absolute kleurgetrouwheid, helderheid, zuiverheid en de fijnste resolutie van details, zelfs in de lastigste omstandigheden en de meest uitdagende omgeving.

Extreem breed gezichtsveld

Omdat vogels zich vaak achter een dicht bladerdek verschuilen, is het cruciaal dat u een breed gezichtsveld heeft om alle kleine bewegingen te kunnen zien. Met het brede gezichtsveld van de ZEISS Victory SF-verrekijkers wordt het waarneembare gebied tot 20% groter dan bij andere verrekijkers. Het gezichtsveld is, afhankelijk van het model, tussen 120 en 155 meter groot. Hiermee heeft de gebruiker een indrukwekkend overzicht.

Levensechte beeldkwaliteit

Bij het identificeren van vogels kunt u niet inleveren op kwaliteit − u moet binnen enkele seconden kleine details kunnen herkennen om vervolgens op een nauwkeurige en betrouwbare wijze te kunnen identificeren. De ZEISS Victory SF-productgroep is ontwikkeld om de meest uitdagende omstandigheden op het gebied van vogelspotten aan te kunnen. De optische prestaties zijn geoptimaliseerd met een UFL-concept. Zo kan de gebruiker de meest uitdagende omstandigheden op het gebied van vogelidentificatie aan, waarbij elk kostbaar moment met volstrekte helderheid wordt vastgelegd.

SmartFocus-concept

Met het uitstekende SmartFocus-concept kunt u snel en intuïtief reageren, dankzij de verbeterde scherpstelsnelheid. Het scherpstelwiel bevindt zich in de driedubbele brug voor een comfortabele, natuurlijke positie van de hand. Het antislipoppervlak biedt een gemakkelijkere en nauwkeurigere bediening om er perfect mee te kunnen scherpstellen.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

ErgoBalance Concept

Dankzij het ErgoBalance Concept wordt de verrekijker ideaal gebalanceerd in de handen en is een langere en constante observatie mogelijk met minimale vermoeidheid door de druk op de spieren van de boven- en onderarmen te verminderen.

section-finest-illuminated-dot

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

Er zijn altijd interessante dingen te zien in de natuur - zelfs bij nat weer. Daarom heeft ZEISS LotuTec® ontwikkeld. Een coating voor de lensen van verrekijkers en telescopen die een helder en ongehinderd zicht in alle weersomstandigheden mogelijk maakt.

Prestatie

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Lichttransmissie

90%

Uittrede pupil

4.0 mm

Schemergetal

16.0

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

155 m (465 ft)

Subjectieve kijkhoek

67° Ww

Min. scherpstelafstand

1.95 m (6.4 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

19 mm

Pupilafstand

54 – 76 mm

Lenstype

Ultra-FL

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

152 mm (5.9")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

112 mm (4.4")

Gewicht

600 g (21.2 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS SFL & Victory SF Binoculars

Brochure

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Victory SF

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: