Bedrijfsportfolio

Segmenten

Medical Technology

Medical Technology

Met zijn producten en oplossingen voor de oftalmologie, neurochirurgie en KNO-chirurgie bevordert ZEISS de medische vooruitgang en helpt artsen over de hele wereld om de levenskwaliteit van hun patiënten te verbeteren.

Industrial Metrology

Research & Quality Technology

ZEISS garandeert de vereiste kwaliteitsstandaards in toepassingen waar maximale precisie verplicht is: met metrologische oplossingen en microscopen voor materiaalinspecties. In het onderzoek helpen de microscopen van ZEISS om zelfs de kleinste structuren en processen zichtbaar te maken.

Semiconductor Manufacturing Technology

Semiconductor Manufacturing Technology

Vandaag de dag wordt een groot deel van alle microchips met ZEISS-technologie geproduceerd. Als marktleider op het gebied van lithografische optica speelt ZEISS een essentiële rol in het tijdperk van micro-elektronica door steeds nieuwe, beter presterende en kleinere microchips mogelijk te maken.

Vision Care

Vision Care/Consumer Products

Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van lenzen voor het oog staat ZEISS voor het maximale visuele comfort. De objectieven voor film- en fotocamera's, planetariums, verrekijkers en spotters van ZEISS bieden hun gebruikers excellente optische kwaliteit.