Carrière

Wie zijn we?

Iedere dag vinden er wereldwijd vele onderzoeken, medische ingrepen en metingen plaats met onze toonaangevende en innovatieve oplossingen, producten en systemen. Bij ZEISS zijn we continu op zoek naar het verleggen van de grenzen van onze verbeelding. Om deze ambitie te realiseren zijn onze medewerkers van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken! Dagelijks werken er wereldwijd meer dan 24.000 medewerkers met veel passie om onze state-of-the art oplossingen in de markt neer te zetten.

Werken bij ZEISS betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan. Hierdoor wordt het beste uit iedere werknemer gehaald. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een organisatie waar getalenteerde mensen met veel energie, passie, creativiteit en expertise nauw met elkaar samenwerken om onze ambitieuze doelen te realiseren.

Wie zoeken we?

Onze opdrachtgevers en leveranciers eisen dat wij als organisatie een grote flexibiliteit kunnen combineren met een hoge mate van professionaliteit. Daarom stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. We geloven dat we die betrokkenheid op het huidige hoge niveau kunnen houden door een zo goed mogelijke match te maken tussen de talenten en wensen van onze medewerkers enerzijds en de behoeften van de markt anderzijds.

Heb jij passie voor je vak, heb je een flexibele, creatieve en pragmatische instelling en ben je klant- en servicegericht? Ben je verder hands-on, zelfstandig, sociaal en professioneel? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

ZEISS Internationaal

Internationale carrièremogelijkheden


Waarom ZEISS?
Als high-tech bedrijf en wereldleider op het vlak van technologie, biedt ZEISS spannende uitdagingen en een internationale werkomgeving. Daarnaast neemt ZEISS een aantal verantwoordelijkheden op zich voor zijn werknemers en de maatschappij.


Beginnersniveau
Of u nu op zoek bent naar een richting die u wilt opgaan met uw carrière, of een leergang of studie aan een universiteit aflegt, stages volgt, onderzoekshypothesen uitpluist, of direct instapt:
Begin uw carrière bij ons.


Professionals
Bent u klaar voor een volgende grote stap in uw carrière? ZEISS biedt veel mogelijkheden binnen uw persoonlijke en professionele ontwikkeling, op zijn zoektocht naar de technologie van morgen.

ZEISS locaties

Wereldwijd


Of het nu in Jena, Oberkochen of Singapore is – met vestigingen in meer dan 30 landen, bieden we onze werknemers veel ontwikkelingsmogelijkheden en interessante plaatsten om te leven.

meer