De toekomst is innovatie

ZEISS International

De geschiedenis van de hightech groep van bedrijven startte in 1846 met een vallen-en-opstaan aanpak van optische productie. Deze methode werd verbeterd door Ernst Abbe, een zakenpartner van de oprichter, tot een systematische wetenschappelijke techniek. Dit heeft de fundering gelegd voor meer dan 165 jaar continue innovatie bij alle ZEISS vestigingen wereldwijd.

ZEISS Nederland

De eerste producten werden in Nederland in 1946 verkocht. Wat in de beginjaren gedaan werd door distributeurs is uiteindelijk uitgegroeid tot een volledige ZEISS-vestiging. Strategisch gelegen in het midden van de Benelux staat het hoofdkantoor in Breda. Van hieruit wordt sales & service support gegeven voor Medical Technology, Industrial Metrology, Vision Care, Microscopy en Sports Optics. Ook is er een volledig ZEISS Competence Center. Hier worden loonmetingen verricht voor Industrial Metrology.

ZEISS Benelux

ZEISS Netherlands maakt deel uit van een Benelux organisatie. Dit houdt in dat er ook een vestiging in Zaventem, België is waar intensief mee samengewerkt wordt. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de bediening van de gehele Benelux.

ZEISS International website

Kom meer te weten over het bedrijf

ZEISS levert al meer dan 165 jaar een bijdrage aan de technologische vooruitgang - met oplossingen voor de halfgeleider-,automobiel- en mechanische industrieën. Voor biomedisch onderzoek, medische technologie evenals brillenglazen, camera- en filmlenzen, verrekijkers en planetaria.

News

Lees onze persberichten, publicaties, rapporten en aankondigingen voor evenementen.

meer

Carrière

Carrièremogelijkheden bij een van 's werelds leiders in de optische en opto-elektronische industrieën.

meer

Geschiedenis

Een virtuele reis door de fascinerende geschiedenis van ZEISS.

meer

Organisatie

Informatie over de structuur van het bedrijf evenals over de Business Groups en Strategic Business Units.

meer

Verantwoordelijkheid

Gemeenschaps- en sociale betrokkenheid, werkgevers verantwoordelijkheid en milieubescherming.

meer

Feiten & Cjifers

Alle belangrijke cijfers van de ZEISS Group.

meer