Werkt u nog niet met ZEISS FORUM?

Ontdek nu hoe ZEISS FORUM uw werk efficiënter maakt

Laat uw werk zo soepel mogelijk verlopen

Met ZEISS FORUM, het gegevensbeheersysteem binnen oogheelkunde

Herkent u zich in (één van) onderstaande situaties? Dan is ZEISS FORUM wat voor u.

  • Wilt u in iedere praktijkruimte inzicht hebben in uw patiëntgegevens? Met ZEISS FORUM zijn alle ZEISS en non-ZEISS instrumenten in de verschillende ruimtes aan elkaar verbonden en vindt u snel de data die u nodig heeft.

  • Heeft u moeite met het identificeren van wijzigingen in uw diagnostische data? Met ZEISS FORUM kunt u de patiëntgegevens snel bekijken en eventuele wijzigingen gemakkelijk identificeren.

  • Ziet u ook een snelle groei van diagnostische patiëntgegevens en bekijkt en analyseert u deze op basis van de print-out? Bespaar tijd door de diagnostische data middels de FORUM viewer digitaal in te kunnen zien. U hoeft de diagnostische data niet meer zelf te vergelijken met de bevindingen op papier, dit kan automatisch via de FORUM Glaucoma en Retina plug-ins. Zo bespaart u op kosten, tijd en ruimte.

  • Ervaart u een logistieke uitdaging door het verplicht bewaren van uw patiëntgegevens tien jaar lang? Bij ZEISS FORUM maakt u gebruik van digitale documentatie. Zo bespaart u op kosten en ruimte.

  • Bespreekt u het behandelplan met uw patiënt zonder beelden te gebruiken? Met de beelden van ZEISS FORUM kunt u nu de boodschap visualiseren: informeer uw patiënt over de diagnosticering en het behandelplan aan de hand van de beelden van de patiënt zelf.

  • Uw database volledig beveiligd. Het systeem biedt excellente gegevensbeveiliging door integratie met een 'Vendor Neutral Archive' (VNA) voor gecentraliseerde gegevensopslag, gecodeerde database en beveiligde back-up data security.

  • Geniet van een zorgeloze implementatie van ZEISS FORUM in uw praktijk. Experts van het ZEISS Professional IT Service Team ondersteunen bij het juist verbinden met uw huidige IT-omgeving.

Heeft u interesse in ZEISS FORUM? Of wilt u weten wat ZEISS FORUM nog meer voor waarde toevoegt in uw dagelijkse praktijk?

Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij zullen vrijblijvend contact met u opnemen.

ZEISS FORUM wordt gebruikt door oogartsen in ongeveer 100 landen wereldwijd.

Wereldleider op het gebied van oogheelkundige gegevensmanagement

... wist u dat?

#1

ZEISS is marktleider met het FORUM gegevensbeheersysteem in oogheelkunde
 

10 jaar

ZEISS heeft meer dan 10 jaar ervaring in oogheelkundige gegevensbeheer

100 landen

ZEISS FORUM wordt gebruikt door oogartsen in ongeveer 100 landen wereldwijd

In onderstaande video vertellen we u meer over de voordelen

Van ZEISS FORUM in uw oogheelkundige praktijk

Ik ontvang graag meer informatie

Over wat ZEISS FORUM voor mij kan betekenen

Unable to load form.