Automatische Power on Demand-ultrasound

Gebruik ultrasound alleen wanneer dat nodig is

Power on Demand is een technologie die ultrasound alleen automatisch (de)activeert wanneer dat nodig is. Zo verwijdert u de cataract op een efficiënte en veilige manier.

Efficiënter te volgen

Aangezien Power on Demand ultrasound alleen activeert bij occlusie, wordt de afstoting van fragmenten verder gereduceerd. Hierdoor is het proces efficiënter te volgen.

 

Dr. Florian Kretz

De hogere afzuigingsvoorinstellingen laten de operatie efficiënter verlopen.
Bij cataract van graad 2 en lager komt er geen ultrasound meer aan te pas. En zelfs voor graad 3 en hoger heb ik nog steeds veel minder ultrasound nodig dan bij andere phacoapparaten.


Tot 50% minder ultrasound

Geautomatiseerde ultrasound reduceert het phacovermogen tot het minimaal noodzakelijke. Hierdoor wordt de effectieve phacotijd (EPT) met maximaal de helft gereduceerd.


Dr. Wolfram Wehner

Dankzij de nieuwe Power on Demand-functie gebruik ik veel minder vaak ultrasound – tot wel bijna 70 % minder dan vroeger. Voor cataract van graad 2 en lager heb ik zelfs helemaal geen echografie meer nodig.


Ontspannen opereren

Dankzij de automatische (de)activering van de ultrasound hoeft u niet langer voortdurend het voetpedaal in te drukken en los te laten om de ultrasound te regelen. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op de ingreep en kunt u ontspannen opereren.

Registreer hier en ontvang meer informatie over ZEISS QUATERA 700.

Unable to load form.