Door ZEISS gepatenteerde QUATTRO Pump

De kamer blijft stabiel, ongeacht IOD en uitstromend vocht

De gepatenteerde QUATTRO Pump van ZEISS is een gesynchroniseerd vloeistofuitwisselingssysteem dat zowel de infusie- als de afzuigingsvolumes rechtstreeks meet en realtime regelt.

Gesynchroniseerde irrigatie en aspiratie volumes

Dit nieuwe systeem verzekert een uitzonderlijke kamerstabiliteit, ongeacht de afzuiginstellingen en onafhankelijk van IOD-niveaus. Hierdoor bent u meer ontspannen tijdens de ingreep en kunt u zich volledig concentreren op waar het om gaat: de cataract efficiënt verwijderen.

 

Dr. Sri Ganesh

In mijn ervaring is de kamer volledig stabiel, bij elk type cataract en in elke situatie. Je kunt veilig en efficiënt werken op de hoogste vacuümniveaus en stroomsnelheden, zonder dat de kamer instabiel wordt. Dat is heel geruststellend. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik zelfs de moeilijkste gevallen, de moeilijkste vormen van cataract, kan opereren.


 ZEISS VisuMax-MEL 90 laser combination

Ontwikkeld voor het laagste surge effect: IOP herstel binnen ongeveer 200 ms

IOP-herstel wordt bereikt in ongeveer 200 ms. De QUATTRO Pump handhaaft altijd uw beoogde IOP, ongeacht de vacuümlimiet of het IOP-niveau.

Actieve compensatie voor lekkage

Wanneer occlusie wordt waargenomen, behoudt de QUATTRO Pump een permanent stabiele kamer, zodat u lastige chirurgische situaties effectief en efficiënt tot een goed einde brengt.


Dr. Enrique Molina Munoz

In gecompliceerde gevallen, zoals zeer dichte cataract of een extreem slappe iris, moest ik vroeger de chirurgische instellingen van mijn normale toestel aanzienlijk verlagen. Met QUATERA kan ik nu doorgaan met mijn voorkeurswaarden, net zoals bij elke andere operatie.


Registreer hier en ontvang meer informatie over ZEISS QUATERA 700.

Unable to load form.