Technologie staat nooit stil. Met nieuwe hardwareonderdelen, extra opties en de nieuwste software kunnen we garanderen dat ons systeem ultramodern is.

Upgrades en modernisatie

Hardware- en software-upgrades

Met nieuwe hardwareonderdelen kunt u de functies en prestaties van uw meetmachine uitbreiden. Afhankelijk van het model kan dat een stylusrek, een nieuwe sensor, een controller of zelfs een draaitafel zijn. Met software-upgrades van systemen van ZEISS en systemen van derden, en softwareopties zoals ZEISS CALYPSO Curve en PCM, voegt u volledig nieuwe functies toe aan uw meetmachine.

Met een softwareonderhoudsovereenkomst ontvangt u altijd de nieuwste releases.

Modernisatie van hardware en software

Door uw hardware en software te moderniseren, hebt u altijd een coördinatenmeetmachine met de nieuwste hardware- en softwaretechnologie. Wij moderniseren oudere systemen met nieuwe besturingstechnologie, sensoren en software of we vervangen uw oudere software met bijvoorbeeld ZEISS CALYPSO.<br />Met een softwareonderhoudsovereenkomst blijft uw software altijd recent.

Wij bieden programmeerdiensten aan en geven u zo de kans om meetprogramma's, die met oudere software zijn gemaakt, aan te passen naar uw huidige software (zoals ZEISS CALYPSO of ZEISS CALIGO).