Uw complete gids voor beter zien

Wij helpen u bij het kiezen van een nieuwe bril.

Vandaag de dag dragen ongeveer 200 miljoen mensen brillenglazen van Carl Zeiss Vision. 9900 werknemers in meer dan 30 landen werken elke dag samen voor het doel "beter zien" en zijn niet alleen betrokken bij het ontwikkelen van precisie-brillenglazen van hoge kwaliteit, maar ook bij het ontwikkelen van meetapparatuur en diagnosehulpmiddelen. Op het gebied van optica is Carl Zeiss een van de wereldleiders. Wij willen graag dat ook u van deze expertise gebruik kunt maken.

Wat bieden wij u aan met BETER ZIEN?
Een oog is net zo individueel als de menselijke vingerafdruk en geen ander zintuiglijk orgaan maakt het mogelijk om onze omgeving zo intensief waar te nemen en te ervaren. Daarom is het voor ons extreem belangrijk om rekening te houden met deze individualiteit, zowel bij adviesgesprekken en diagnose als bij de productie van ZEISS brillenglazen.

Met BETER ZIEN bieden wij u een naslagwerk aan dat al uw vragen beantwoordt over visuele oplossingen, brillenglazen en het menselijk gezichtsvermogen. Tegelijkertijd geven wij u een kijkje achter de schermen van Carl Zeiss Vision. Wij laten u zien welke soorten ZEISS precisie-brillenglazen en visuele oplossingen wij kunnen aanbieden. Wij nodigen u eveneens uit om vragen te stellen en ons over uw ervaringen te vertellen.

De belangrijkste onderwerpen in BETER ZIEN in een oogopslag

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt