Een zonnebril: meer dan alleen bescherming tegen de zon voor uw ogen.

Een zonnebril biedt bescherming tegen schittering en uv-stralen en is bovendien een modieuze accessoire. Kortom, een echte all-rounder.

Een zonnebril is een zeer bijzondere modieuze accessoire. Een zonnebril moet onze ogen natuurlijk tegen schittering en schadelijke uv-stralen beschermen. Maar we willen hem ook met plezier dragen. Een zonnebril is een uiting van onze persoonlijke stijl en persoonlijkheid, en niet alleen als de zon schijnt!

Veel mensen weten niet hoe functioneel en persoonlijk zonnebrillen, en vooral de glazen daarin, tegenwoordig kunnen zijn. Duik in de wereld van de ZEISS zonnebrillen en ontdek welk zonnebriltype u bent, welke functies uw individueel aangepaste zonnebril nodig heeft en welke soort glazen geschikt zijn voor u: polariserende, meekleurende of brillenglazen met precies de door u gewenste, individueel aangepaste kleur. Maak uw keuze!

 

Van donker naar donkerder – slimme zonneglazen die zich automatisch aanpassen aan veranderd licht.
Wat is uw favoriete kleur en stijl?


Niet alle zonnebrillen zijn hetzelfde

UV-bescherming, kleuren, polariserende brillenglazen of speciale bescherming tegen de zon voor tijdens het sporten - zonnebrillen op maat bieden alle opties

Sport + Vrije tijd 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

Gepolariseerde brillenglazen - beter zien

Veelzijdige brillenglazen voor in de zon, tijdens het rijden en vele andere situaties

Sport + Vrije tijd 3-nov-2017

Tags: Zonnebrillen

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
De voor- en nadelen van UV-straling Waarom is het belangrijk? Wat zijn de risico's?
Snel donker. Snel licht.: Meekleurende brillenglazen In de zon of binnenshuis: 24 uur uitstekend zicht met PhotoFusion meekleurende brillenglazen aangeboden door ZEISS

Lifestyle + Mode 24-nov-2017

Tags: Zonnebrillen

De juiste brillenglazen voor motorrijders en cabrioletbestuurders Meer veiligheid in het verkeer: rijden met de juiste bril

Rijden + Mobiliteit 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

De beste bescherming voor uw ogen Breekbaar en totaal onvervangbaar: onze ogen zijn kwetsbaar voor letsel met rampzalige gevolgen
Laat u niet verblinden Zonnebrillen zijn modeaccessoires. Nog belangrijker is dat ze de ogen beschermen tegen UV-straling.

Lifestyle + Mode 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

Eenvoudig en elegant: Brilmonturen van LINDBERG en zonnebrilglazen van ZEISS - een zomerhit BETER ZIEN vroeg de fabrikant van brilmonturen LINDBERG wat zonnebrillen van LINDBERG zo bijzonder maakt.
Meekleurende brillenglazen: comfortabel en ontspannen zicht voor iedereen BETER ZIEN vroeg aan Volker Gahr - de Senior Product Manager verantwoordelijk bij ZEISS voor ZEISS PhotoFusion - om de sleutelkenmerken van moderne fotochromische brillenglazen te beschrijven.

Lifestyle + Mode 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

Rimpels voorkomen Vergeet uw zonnebril niet!

Lifestyle + Mode 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt