Beter zien bij elke lichtgesteldheid

PhotoFusion brillenglazen vormen een ideaal alternatief voor wie niet de hele dag wil wisselen tussen een zonnebril en een bril op sterkte.

Op heldere, zonnige dagen, maar ook als het regent - worden onze ogen overdag blootgesteld aan UV-straling. Veel mensen weten niet dat deze blootstelling niet alleen schadelijk is voor de huid, maar ook mogelijk schadelijk is voor de ogen. PhotoFusion brillenglazen bieden totale bescherming.

PhotoFusion brillenglazen vormen een ideaal alternatief voor wie niet de hele dag wil wisselen tussen een zonnebril en een bril op sterkte.

PhotoFusion brillenglazen vormen een ideaal alternatief voor wie niet de hele dag wil wisselen tussen een zonnebril en een bril op sterkte.

Voor veel mensen is het inmiddels een gewoonte  - op zonnige dagen smeren ze zich met zonnebrandcrème in om hun huid tegen schadelijke UV-stralen te beschermen. Helaas vergeten veel van ons dat we onze ogen even goed moeten beschermen. UV-A- en UV-B-stralen beschadigen niet alleen de huid, maar ook ons gezichtsvermogen. Dit wordt bevestigd door recent onderzoek: als we voor langere tijd onze ogen blootstellen aan schadelijke UV-straling, riskeren we oogproblemen en zelfs oogaandoeningen, zoals cataract en maculadegeneratie (een aandoening die gezichtsvermindering in het centrum van het gezichtsveld tot gevolg heeft). Ogen kunnen ook verbranden; dit noemen we fotokeratis. Wat kunnen we doen om onze ogen te beschermen? Aangezien zonnebrandcrème geen optie is, moeten we een bril dragen om ons belangrijkste zintuig te beschermen.

PhotoFusion brillenglazen bieden optimaal zichtcomfort bij alle lichtgesteldheden.

PhotoFusion brillenglazen zijn fotochromatisch; dat wil zeggen, ze worden donker als ze worden blootgesteld aan UV-straling. Ze beschermen uw ogen optimaal en passen zich aan alle lichtomstandigheden aan in enkele seconden. Zodra deze speciale brillenglazen worden blootgesteld aan UV-zonnestralen, worden ze geactiveerd en kleuren ze donker. Zodra het zonlicht minder fel wordt, worden de brillenglazen weer lichter. Binnenshuis zijn ze volledig helder.

Een van de speciale kenmerken van PhotoFusion-brillenglazen: de aanpassing voltrekt zich automatisch aan de hand van het wisselende omgevingslicht. Op die manier komt  de perfecte hoeveelheid licht binnen in de ogen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor bruine of grijze brillenglazen. En wat helemaal belangrijk is: ongeacht hoe helder of donker deze speciale meekleurende brillenglazen zijn, ze vormen altijd een volledige blokkade tegen UV-A- en UV-B-straling.  Het meekleuren verloopt zo snel en soepel dat de meeste mensen er helemaal niets van merken.

Ontdek PhotoFusion-brillenglazen

Een ander groot voordeel: PhotoFusion-brillenglazen passen in bijna alle monturen en zijn verkrijgbaar in verschillende kunststofmaterialen, zoals die voor dunne brillen en lichtgewichtbrillen. Of u nu unifocale of multifocale brillenglazen nodig hebt (brillenglazen met een lees- en verzichtgedeelte) - de perfecte meekleurende brillenglazen zijn voor elke voorkeur verkrijgbaar. Laat u vandaag nog door uw optometrist informeren.