Sunlens Collections

Collecties

ZEISS Sunlens' biedt verschillende collecties aan voor specifieke behoeften en verschillende toepassingsgebieden.

BMQ-collectie

De BMQ (Below Minimum Quantity)-collectie omvat een selectie van onze bestverkopende brillenglazen in verschillende materialen, vormen en kleuren; deze kunnen online in kleine hoeveelheden worden besteld: vanaf 100 stuks, dus minder dan onze standaardvereisten voor de minimaal te bestellen hoeveelheid (minimum ordered quantity).

Sportcollectie

Deze collectie, die is ontwikkeld in samenwerking met professionele atleten en sporters, omvat een reeks hoogpresterende brillenglazen om het zicht te beschermen en te verbeteren voor specifieke sportactiviteiten en technische toepassingen.

Trendcollectie lente- en zomerkleuren

Deze dienst, speciaal voor ontwerpers, biedt een combinatie van frisse trends, levendige ideeën en inputs die worden omgezet in kleurrijke brillenglazen, helemaal volgens de allernieuwste trends en stijlen; een referentie voor alle grote spelers op de markt.

Collectie winterbeschermingsglazen

Onze glazen voor sneeuwbrillen voor het skiën en snowboarden zijn erg populair. De geometrieën en kleuren zijn ontwikkeld om te zorgen voor optimale prestaties, veiligheid en het genieten van de sneeuw.