Sunlens Brands

Het Sunlens-merk

Sunlens Brands: ZEISS

ZEISS

ZEISS is een historisch premium-merk dat staat voor uitstekende kwaliteit, een eeuw lang expertise en toonaangevende innovatie in optica. Sinds 1912 ligt deze expertise vervat in elk geproduceerd precisiebrillenglas, om het optisch fijnste product, gegarandeerd door de strikte kwaliteitsnormen van ZEISS, te kunnen bieden.

Exclusieve productportfolio

De portfolio van ZEISS omvat een reeks exclusieve producten, die zijn ontwikkeld om de beste optische prestatie en geavanceerde kwaliteit te bieden.

  • Exclusieve kleuren: de Skylet en Ultra productfamilie en de gepolariseerde serie Skypol en Ultrapol.
  • Exclusieve coatings: de anti-reflectieve Gold ET en AR Bluez voor optimaal comfort zonder schitteringen, en de stijlvolle look van de Hipro-spiegels.
  • RX-reeks

 

Wat maakt zonnebrillenglazen van ZEISS beter dan andere brillenglazen op de markt?

  • De superieure optica en productinnovatie in elk brillenglas, eigen aan de honderdjarige ervaring van Carl Zeiss.
  • Strengere kwaliteitsnormen en -tests dan de vereisten van de zonnebrillenindustrie: elk zonnebrillenglas van ZEISS is optisch gecertificeerd met dezelfde parameters die worden gebruikt voor oogheelkundige brillenglazen.
  • Het exclusieve kwalificatieproces van ZEISS: Carl Zeiss Vision Sunlens biedt een uitstekende service die gericht is op het garanderen van de optische kwaliteit van het zonnebrillenglas. Ons laboratorium test de visuele prestatie van het zonnebrillenglas om klanten en consumenten van ZEISS een perfecte bril te kunnen bieden.
  • Het enige identificeerbare zonnebrillenglas op de markt: een gedeeltelijk zichtbare "Z", die in elk zonnebrillenglas van ZEISS wordt gegraveerd, garandeert de authenticiteit en het voldoen aan de strikte optische perfectie van ZEISS.


Om te zien welke zonnebrilmerken ZEISS-zonnebrillenglazen gebruiken, klik hier: http://www.sunlens.zeiss.com/zeiss/index.php

Lees meer
Sluiten