Over ZEISS Sunlens

ZEISS Sunlens is een businessunit van de ZEISS businessgroep Vision Care, die in 2005 is ontstaan uit de fusie van Sola International Inc. en de divisie Oogzorg van ZEISS. ZEISS Sunlens is gespecialiseerd in onderzoek naar en ontwikkeling en productie van zonnebrillenglazen van hoge kwaliteit, die consumenten bescherming bieden tegen zonnestraling, maar ook superieure optische prestaties. Dankzij langdurige expertise in de ontwikkeling van kleuringen en coatings kan ZEISS Sunlens het meest toonaangevende, het breedste en meest gevarieerde assortiment producten en diensten in de branche aanbieden. De productportfolio van de afdeling omvat 2 merken: ZEISS en Optics by Carl Zeiss Vision.

Het hoofdkantoor van de afdeling Sunlens is gevestigd in Castiglione Olona (Varese, Italië) en beschikt over een grote productiestructuur, een R&D-afdeling en een laboratorium. Maar Carl Zeiss Vision Sunlens is wereldwijd aanwezig met een globale productie, verkoop en productieketen.

ZEISS Sunlens is gecertificeerd conform ISO 9001:2015.

Visie

Wij willen onze belangrijke waarden kwaliteit, vertrouwen, prestatie, innovatie en creativiteit delen met onze zakenpartners en consumenten en zo uitgroeien tot het onbetwist toonaangevende merk in de markt voor brillen die niet op sterkte zijn.

Missie

"Als toonaangevend merk en leidende organisatie in de branche van brillen die niet op sterkte zijn willen we al onze klanten een unieke mix van waarden en aan consumenten de beste zichtkwaliteit bieden."

Dit bereiken we met creativiteit en innovatie, waarbij we onze opmerkelijke technische en marktcomptenties ten volle inzetten en zorgen voor de meest professionele en globale waaier aan diensten.