Vision Care voor oogzorgprofessionals
terug
Vision Care voor oogzorgprofessionals
Maakt uitgebreide oogzorg mogelijk, altijd en overal.
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS VISU360

Maakt uitgebreide oogzorg mogelijk, altijd en overal.

ZEISS kan u helpen op afstand oogzorg van hoge kwaliteit te leveren met het ZEISS VISU360 digitale platform. Het verbindt oogzorgprofessionals met het 'ecosysteem' van instrumenten en services van ZEISS, voor contact met de klant op afstand.

 • Oogzorg op afstand
 • Hoogste veiligheidsmaatregelen
 • Integratie met het gehele ZEISS Zichtanalyse proces

Laat de oogzorgspecialist op afstand een oogonderzoek doen, vrijwel vanuit overal en op elk moment.

De gezondheidszorg staat sterk onder druk door demografische en technologische veranderingen. Klanten verwachten steeds betere service, terwijl artsen en optometristen te vol geboekt zijn of niet beschikbaar zijn op een locatie dichtbij. Vandaag de dag zijn we zijn ons meer bewust over onze gezondheid en die van anderen.

Het digitale platform VISU360 van ZEISS maakt verbinding tussen oogzorgprofessionals en het ecosysteem van instrumenten en diensten van ZEISS. Het ondersteunt zo het contact op afstand met de klant vanaf het begin dus inclusief werving/afspraakplanning, voorafgaande anamnese, en gegevensverzameling, optometrisch onderzoek op afstand, en consultering van een expert en uiteindelijk de organisatie van de facturering en de zorg voor klant na het onderzoek en/of de verkoop1.

 

Dit handige oogzorgsysteem op afstand maakt het mogelijk voor oogartsen om hun eigen klanten individueel te begeleiden, maar biedt ook de optie om patiënten virtueel te zien indien nodig.

Beveiligingsmaatregelen van hoog niveau.

VISU360 van ZEISS levert grote voordelen voor oogzorgverleners op. Zij krijgen hiermee de mogelijkheid om de openingsuren van hun winkel uit te breiden, zo nodig vanuit huis te werken, hindernissen bij het aankopen te verhelpen en zo goed mogelijk aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Daar komt bij dat ZEISS VISU360 voorziet in de hoogste veiligheidseisen en voldoet aan de standaarden en regelgeving die van toepassing is.

VISU360 kenmerken.

Beveiliging

ZEISS ID SSO* voor gebruikersauthenticatie.

*Single Sign On: Als een ID eenmaal is geregistreerd voor een ZEISS-applicatie en de toestemming is verleend, kan het voor elke nadien ontgrendelde en geactiveerde applicatie worden gebruikt.

Planningsmodule en meldingen

Een makkelijk toegankelijke agenda geeft een overzicht van toekomstige afspraken en de beschikbare tijden. Naar behoefte kunnen herinneringen via sms of e-mail worden ingesteld.

Geïntegreerde audio/HD video en chat

Tijdens de end-to-end-procedure wordt de klant ondersteund door een standaard interface met een live videogesprek met de optometrist en de mogelijkheid om te chatten en het scherm te delen.

Bediening op afstand, delen van bestanden en onderzoeksstappen

Maakt het voor artsen mogelijk om op afstand te werken, de refractor te bedienen en live met de medewerker af te stemmen, zodat hij of zij weet welke voorbereidende test is gedaan.

Flexibiliteit, aanpasbaarheid en data-analyse

Biedt een flexibele volgorde van soorten onderzoek volgens de voorkeur van de optometrist en genereert rapportages met tijdstippen van belangrijke stappen en een gebruiksoverzicht.

Electronische handtekening voor onderzoeksformulier en recept

Ingebouwd is een oplossing voor het ondertekenen van elektronische recepten en onderzoeksformulieren.

Integratie met het volledige ZEISS zichtanalyse proces.

ZEISS kan u helpen op afstand oogzorg van hoge kwaliteit te leveren. De digitale oplossingen van ZEISS maken het mogelijk het totale traject van de klant op afstand te organiseren en helpt de workflow optimaliseren, nieuwe bedrijfsmodellen opzetten en het klantcontact te minimaliseren indien dit nodig is..

ZEISS VISU360 ondersteunt en integreert het gehele ZEISS Zichtanalyse proces.

Integratie met het volledige ZEISS Vision Analysis proces.

Analyse

Er wordt een anamnese afgenomen door de hiervoor opgeleide medewerker ter plaatse.

Onderzoek op afstand

Ter plaatse is er geen optometrist, maar er kan op afstand een onderzoek plaatsvinden met het ZEISS VISU360 platform.

Een afspraak plannen

De medewerker controleert de beschikbaarheid van de optometrist en plant een afspraak in.

Pretesten en screenen

De assistent voert een grondige pre-test en screening uit en uploadt de gegevens in het platform.

Beoordeling

De optometrist beoordeelt de resultaten van de pre-test en screening voordat hij of zij de conference call in komt.

Feedback op meting

De optometrist kan op elk moment in het onderzoek inhaken, de klant begroeten en feedback geven over de metingen.

Subjectief onderzoek

De optometrist voert op afstand het diagnostisch onderzoek uit. De medewerker blijft bij de klant voor het geval er hulp nodig is.

Recept

De uitkomst van het onderzoek en het recept worden digitaal door de optometrist ondertekend en worden voor beide gebruikers van het ZEISS VISU360 Platform beschikbaar.

Een nieuwe bril kiezen

De klant kan direct een bril kiezen en aanpassen.

ZEISS VISU360 – Prijswinnend gebruikersinterface, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

ZEISS VISU360 – Prijswinnende gebruikersinterface, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

 • De iF DESIGN AWARD bekroont elk jaar producten en diensten die uitmuntend design vertonen, In 2021 won het ZEISS VISU360 platform een van de prijzen dankzij zijn goed ontworpen serviceproces.
 • In 2020 had ZEISS VISU360 al de Duitse UX Design Award ontvangen in de deelname aan deze mondiale designcompetitie die gericht is op de gebruikers- en klantervaring.

ZEISS VISU360

Technische specificaties

ZEISS instrumenten (winkel)

ZEISS VISUCONSULT 500, ZEISS Server, ZEISS SRU (ZEISS VISUPHOR 500 & ZEISS VISUSCREEN 100/500)

Laptop / PC (Oogzorgspecialist en winkel)

CPU: Intel® CoreTM i3 of beter, Minimale schermresolutie: 1366x768 px, OS: Microsoft Windows® 7, 8.1, 10; Apple® macOS 10.10 of hoger, Internet browser: Google® Chrome, version 70 of hoger (latest versions always recommended), ZEISS ID: VISU360 gebruikersaccount

Video-gesprek ondersteuning

27’ scherm met een minimale resolutie van 1366x768 px (Winkel), HQ Web-cam en audioondersteuning (Oogzorgprofessional en Winkel)

Netwerk ondersteuning

iPad Tablet (Winkel), WiFi router met HQ internet verbinding (min. 10Mbs / vertraging 100ms)

Verdere ZEISS apparatuur
Dankzij de connectiviteit met ZEISS VISUCONSULT 500 kan het hele ecosysteem2 van de ZEISS pre-test, screening4 en objectieve refractieapparatuur direct worden bediend. Ook kunnen afbeeldingen van andere diagnostische systemen4 worden gedeeld (spleetlampen, OCT, VFA enz.).

Neem contact op

Wordt een ZEISS partner

Bundel uw krachten met ons en profiteer van een sterk partnerschap

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

Plan een afspraak

Onze Sales & Product Advisors bezoeken u in uw winkel

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

 • 1

  Loop met uw verkoopvertegenwoordiger de lijst met geïntegreerde winkelautomatiseringsystemen na.

 • 2

  Loop de lijst apparaten na die geïntegreerd zijn met ZEISS VISU360 en ZEISS VISUCONSULT 500, beschikbaar in uw land bij uw Sales & Product Advisor.

 • 3

  iPad en MacOS zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. iOS is een handelsmerk en/of gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de V.S. en andere landen en wordt gebruikt onder licentie. Windows® en het Windows-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Intel en Core zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation. Google en Chrome zijn gedeponeerde handelsmerken van Google LLC.

 • 4

  Alleen verkrijgbaar in landen waar de dienst toegestaan is door lokale wetgeving.