Educatie

Een belangrijke randvoorwaarde voor zakelijk succes.

Ondanks dat u al een expert bent in uw vakgebied, heeft iedereen voortdurende bijscholing nodig om hun kennis op te frissen, om nieuwe technologieën, producten of industrienormen te leren kennen en om verkoopvaardigheden te ontwikkelen en bij te houden.

Zoals Winston Churchill al zei: "Voortdurende inspanning – niet kracht of intelligentie – is de manier om ons volledige potentieel te verwezenlijken." Als uw zakenpartner, zullen wij u ondersteunen in uw voortdurende inspanningen om uw potentieel te verwezenlijken en u nog succesvoller te maken. Door relevante beroepstrainingen aan te bieden via de ZEISS Academy Vision Care en door wetenschappelijke informatie aan te bieden over onderwerpen die betrekking op optiek hebben, bieden wij gevarieerde trainingen aan die aan uw specifieke behoeftes voldoen.

ZEISS Academy Vision Care

On- en Offline training en educatie

Bent u op zoek naar algemene informatie met betrekking tot de optiek of de optische wetenschap? Bent u geïnteresseerd in gedetailleerde productinformatie? Wilt u instructies ontvangen over hoe u meetinstrumenten kunt gebruiken? Wilt u verkoopadvies inwinnen? Waar u dan ook naar op zoek bent qua bijscholing, wij willen u een aantrekkelijk cursus- en trainingsaanbod doen.

ZEISS Academy Vision Care
ZEISS Academy Vision Care

Onze doelstelling, als zakenpartner, is om u te voorzien van alle vereiste kennis en vaardigheden om succesvolle oogmetingen en advies aan uw klanten te kunnen bieden, maar ook om uw producten succesvol te kunnen verkopen. Tevens willen wij hiermee uw klanttevredenheid doen laten stijgen. Uw zakelijke succes is ons uiteindelijke doel. Wij zijn bereid om alle noodzakelijke trainingen aan te bieden om dit doel te behalen.

Door gebruik te maken van onze uitgebreide ervaring in de optiek, te overleggen met wetenschappelijke experts en de ervaring en behoeftes van oogzorgprofessionals over de hele wereld in hun dagelijks werk te overwegen, hebben wij een uitgebreid cursus- en trainingsaanbod voor u samengesteld.

Seminars op locatie

Trainingen op locatie

Profiteer van alle voordelen van trainingen die op locatie worden gegeven door onze experts over hedendaagse, relevante onderwerpen. De combinatie van theorie met hands-on workshops waarin de nieuw verkregen kennis in de praktijk kan worden gebracht, zal er voor zorgen dat u de nieuwe aanpak en vaardigheden direct in uw winkel kan integreren. En als u hierna nog steeds vragen hebt, zijn onze experts bereid om al uw vragen tijdens de training te beantwoorden.

ZEISS Academy Vision Care Online Training

E-learning

Kennis binnen handbereik, altijd en overal – dat is wat het online trainingsprogramma van de ZEISS Academy Vision Care u aanbiedt. Kies uit een gevarieerd assortiment aan professionele onderwerpen, neem deel wanneer het u het beste uitkomt, ontdek zelf de leuke, zeer interactieve trainingen en word aan het einde beloond met een officieel certificaat als bewijs van deelname.

Benieuwd? Meld u aan met uw ZEISS klantnummer: