Een echte samenwerking

Met ZEISS Beter Zien.

Het zijn soms de kleine, vluchtige momenten in het leven die het belangrijkste zijn. Onze ogen maken deze momenten zichtbaar. Zij laten ons het moment zien. Zij laten ons de waarheid zien. Zij laten ons de schoonheid van de wereld in groot detail zien.

Zorg ervoor dat uw klanten optimaal zicht hebben. Laat hen elk moment in hun leven scherp zien. Met de juiste oplossing voor hun visuele behoeftes.

Met ZEISS Beter Zien kunt u zich focussen op het aanbieden van de beste oplossing aan uw klant, omdat wij u kunnen voorzien van een uniek aanbod met toonaangevende innovaties en een wereldwijd netwerk.

Zorg voor uitzonderlijke dienstverlening aan uw klant, in samenwerking met een optische grootmacht.

Met uitzonderlijke expertise in verschillende optische velden, opgedaan in 170 jaar door onderzoek en innovatie, laten wij uw klanten de wereld om hen heen zien. Een bedrijfsgeschiedenis met vele mijlpalen en die vele levens heeft veranderd.

Ons merk als uw kwaliteitsgarantie

Onze unieke optische kennis is verwerkt in elk ZEISS product en elke ZEISS dienst. Dit alles dient voor één doel: het creëren van de beste oplossing voor u en uw klant.

De beste producten, ontwikkeld in Duitsland

Wij houden de marktvereisten altijd scherp in de gaten en gebruiken onze expertise om de beste innovatieve brillenglasontwerpen en ZEISS oplossingen te ontwikkelen voor optimale oogmetingen, precieze refractie en het perfect afstellen van de bril. Wij leveren alleen het hoogste niveau van kwaliteit. Wij weten dat alleen een hoogwaardig brillenglas niet genoeg is voor volwaardig zicht. Een brillenglas kan niet perfect werken als het niet is afgesteld op de individuele gebruiker.

De toekomst van optiek

U kunt de grenzen van uw potentie volledig verkennen met geavanceerde technologieën en oplossingen.

Producten

Ontdek ons portfolio – van brillenglazen en zonneglazen tot coatings, optische instrumenten en lensdoekjes.

Ondersteuning afgestemd op uw behoeftes binnen een wereldwijde infrastructuur en met persoonlijke dienstverlening

Wij ondersteunen u in uw creatie van geweldige succesverhalen. ZEISS Experience is een holistisch, personaliseerbaar bedrijfsconcept dat voor een uitzonderlijke aankoop- en merkervaring zorgt. Er zijn momenteel meer dan 120 Vision Centers over de hele wereld.

Instrumenten en systemen

Een geheel nieuwe dimensie in precisie voor uw praktijk