ZEISS brilreinigingsmiddelen.

Geniet van een helder zicht door ervoor te zorgen dat uw brillenglazen nog lang meegaan.

Een helder zicht in enkele seconden. De brilreinigingsmiddelen van ZEISS verwijderen op een zachte manier vuil, stof of vet van uw brillenglazen en voorkomen vervelende wasem. Zo blijven uw brillenglazen langer schoon en wordt de brillenglascoating beschermd. Dit garandeert een perfect zicht en verlengt de levensduur van uw bril.

Altijd helder zicht:
ZEISS reinigingsoplossingen voor brillenglazen.

Zacht, eenvoudig, doeltreffend.

Moderne brillenglascoatings zorgen er al voor dat het reinigen van brillenglazen eenvoudiger is door stof af te stoten, maar elke brillendrager moet ooit toch eens zijn brillenglazen schoonmaken. Onze verschillende oplossingen om uw bril te reinigen zijn comfortabel om te gebruiken en zacht voor uw brillenglazen: Vochtige brillenglasdoekjes van ZEISS zijn perfect om uw brillenglazen af en toe snel schoon te vegen, en onze ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen met ZEISS microvezeldoekjes garanderen een grondige reiniging van uw brillenglazen zonder enig residu. Dankzij de ZEISS AntiFOG-spray blijven uw brillenglazen kristalhelder, zelfs in uiterst vochtige lucht of wanneer u van een koude naar een warme ruimte gaat.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Een doeltreffende en beschermende oplossing. Zelfs wanneer u weinig tijd hebt.

Het kan verleidelijk zijn om uw mouw, das of een doekje te gebruiken, maar dit zijn geen goede manieren om uw brillenglazen schoon te maken. ZEISS reinigingsdoekjes zijn zacht voor uw brillenglazen, garanderen streepvrije resultaten en zijn even gemakkelijk te gebruiken als uw mouw. Ze hebben een uitzonderlijk fijne structuur en zijn bevochtigd met een unieke combinatie van reinigingsmiddelen. Zo worden uw brillenglazen niet blootgesteld aan agressieve middelen die in veel reinigingsproducten zitten vervat. Goed voor u en uw brillenglazen.

Krassen en vuil krijgen geen kans. Steviger dan ooit.

Extra coatings op het brillenglas kunnen deze extreem bestendig maken tegen krassen of statische stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer vrij van vuil, zodat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – dankzij de anti-reflecterende achterzijde.

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


Neem niet zomaar een doekje, uw das of uw mouw om uw bril schoon te maken.

1. Neem niet zomaar een doekje, uw das of uw mouw om uw bril schoon te maken. Dit is echt niet goed voor uw brillenglazen. Denk eraan: een goede zorg voor de brillenglazen verlengt de levensduur van uw brillenglazen en garandeert een beter zicht. Zelfs onderweg gebruikt u best reinigingsproducten van betrouwbare experts in de optiekindustrie.

Was microvezeldoekjes niet warmer dan 40°C en voeg geen wasverzachter toe.

2. Was microvezeldoekjes niet warmer dan 40°C en voeg geen wasverzachter toe. Indien u dit doet, zal het doekje strepen nalaten wanneer u uw bril de volgende keer reinigt.

Krassen kunnen niet worden weggeveegd, of u nu kunststof of glazen brillenglazen hebt.

3. Krassen kunnen niet worden weggeveegd, of u nu kunststof of glazen brillenglazen hebt. In dit geval is preventie aangeraden om dat brillenglazen met krassen onmiddellijk moeten worden vervangen. Zelfs indien het maar een oppervlakkige kras lijkt, kan verspreid licht door de kras toch het oog irriteren. Daarom is het belangrijk uw brillenglazen te reinigen met een speciaal microvezeldoekje.

Uw bril heeft een onderkomen nodig!

4. Uw bril heeft een onderkomen nodig! Bewaar deze in een harde doos wanneer u de bril niet draagt. Indien u geen doos bijhebt, moet u de bril op een veilige plaats leggen met de glazen naar boven gericht.

Uw brillenglazen verdragen geen extreem hoge of lage temperaturen.

5. Uw brillenglazen verdragen geen extreem hoge of lage temperaturen. Vermijd bijvoorbeeld de hitte die ontstaat in een auto op een hete zomerdag. Hetzelfde geldt voor de sauna of de verwarming thuis. Stel uw bril niet meer bloot aan extreme temperaturen dan nodig.

Gerelateerde producten

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt