Reinigingsoplossingen voor brillenglazen

Zacht, eenvoudig, doeltreffend

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Dankzij de CleanCoat eigenschappen vormen moderne brillenglascoatings zoals DuraVision® Platinum en Silver, de basis voor eenvoudig reinigen en helpen ze het brillenglas te beschermen. Er is echter geen alternatief voor het regelmatig reinigen, wat zo voorzichtig, gemakkelijk en doeltreffend mogelijk moet verlopen. ZEISS heeft hiervoor een volledig aanbod reinigingsoplossingen die zacht zijn voor uw brillenglascoating en eenvoudig zijn in gebruik: ZEISS brillenglasdoekjes voor snel reinigen onderweg, ZEISS brillenglasspray voor een grondige reiniging en ZEISS microvezeldoekjes voor grondige, natte reiniging met spray of droog.

Uw voordeel

Overal en op elk moment brillenglazen reinigen

  • Optimale beveiliging en zorg, niet alleen voor hoogkwalitatieve brillenglazen.
  • Voorkom microscopische krassen die aanvankelijk onzichtbaar zijn maar het zicht gaandeweg toch hinderen.
  • Voorzichtig reinigen zonder de brillenglascoating te beschadigen.
  • Productoplossingen voor snel reinigen onderweg en voor grondig reinigen.
  • Gebruiksgemak.
  • Niet alleen voor brillen: ZEISS brilreinigingsdoekjes kunnen ook gebruikt worden voor het simpel en streepvrij reinigen van alle soorten gevoelige optische oppervlakken (bijvoorbeeld LCD-schermen, smartphones, tablets, computers, laptops, mobiele telefoons, enz.).

De keuze is volledig aan u.

Een overzicht van ZEISS reinigingsoplossingen

Voor snel reinigen: ZEISS brillenglasdoekjes

Voor snel reinigen:

ZEISS brillenglasdoekjes

Thuis, op kantoor of onderweg: altijd en overal een helder zicht. Het vochtige, microfijne doekje voor brillenglasreiniging is altijd klaar voor gebruik en uiterst doeltreffend. Optimale reiniging zonder krassen, bewezen tijdens tests! De doekjes hebben een uitzonderlijk fijne structuur om een bijzonder zachte reiniging van alle brillenglazen te garanderen, zelfs bij hoogkwalitatieve coatings zoals DuraVision® Platinum. Individueel verpakt en mild: ze zijn bevochtigd met een unieke combinatie. Deze onschadelijke stoffen bevatten geen agressieve reinigingsmiddelen of kunstmatige parfums.

Ze zijn ook ideaal om lcd-schermen, smartphones, tablets, laptops enz. te reinigen.

Grondig en zacht: ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen (240 ml)

Grondig en zacht:

ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen (240 ml)

Met ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen kunt u uw brillenglazen grondig maar toch voorzichtig reinigen. Om uw brillenglazen te reinigen, spuit u gewoon de reinigingsoplossing op het ZEISS microvezeldoekje en reinigt u beide zijden van uw brillenglazen. De spray bevat geen agressieve reinigingssubstanties die het brillenglas, de coating of het optische oppervlak kunnen beschadigen. Deze kan ook worden gebruikt om andere optische oppervlakken te reinigen.
Bewezen resultaat: ZEISS microvezeldoekje

Bewezen resultaat:

ZEISS microvezeldoekje

Traditionele, kwalitatieve brillenglasreinigingsproducten van ZEISS zijn ook beschikbaar: het ZEISS microvezeldoekje voor dagelijks reinigen van het brillenglas, doeltreffend en zacht, droog of vochtig met lauw water of met de ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen. Optimaal reinigen voor een lange gebruiksduur.

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt