Producten en diensten van ZEISS

Ontdek onze optische oplossingen

Oplossingen van ZEISS dragen bij aan de ontwikkeling van de wereld van optiek en steunen de technologische voortgang. Met onze passie als het om topprestaties draait, creëren we voordelen voor klanten en inspireren we de wereld om dingen anders te zien. Hier is een overzicht van ons portfolio.

BETER ZIEN - Vision Care

Beter zien

ZEISS is een van de toonaangevende fabrikanten van brillenglazen en streeft naar maximaal comfort.

Fotografie & film

Fotografie & film

Al sinds 1890 worden indrukwekkende fotografische en cinematografische kunstwerken gecreëerd met de objectieven van ZEISS.

Observeren & ervaren – richtkijkers, verrekijkers en telescopen

Observeren & ervaren

Hoogwaardige optische elementen in richtkijkers, verrekijkers en telescopen, maken unieke momenten in de natuur mogelijk.

Diagnosticeren & behandelen - Medical Technology

Diagnosticeren en behandelen

Dankzij zijn producten en oplossingen voor oftalmologie, neurochirurgie, ENT-chirurgie, tandheelkunde en oncologie, helpt ZEISS de geneeskunde vooruit en helpt het artsen wereldwijd in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten.

Faciliteren van het werk van chipfabrikanten - Semiconductor Manufacturing Technologies
Faciliteren van het werk van chipfabrikanten

Als marktleiderop het vlak van de productie van halfgeleiderapparatuur zorgt ZEISS voor de productie van steeds krachtigere, efficiëntere en goedkopere microchips waardoor het bedrijf een belangrijke rol speelt in het tijdperk van micro-electronica.

Garandeer industriële kwaliteitswaarborging - ZEISS Industrial Metrology
Garandeer industriële kwaliteitswaarborging

ZEISS Industrial Metrology is een koploper van meerdimensionale metrologische oplossingen, zoals coördinatenmeetmachines, optische en multisensor-systemen, en metrologische software voor de automobiel-, luchtvaart-, werktuigbouwkundige, plastic- en medische technologiesectoren.

Onderzoek naar micro- en nanostructuren - microscopen, beeldvormingssoftware & microscoopcamera's
Onderzoek naar micro- en nanostructuren

Als een van 's werelds leidende microscoopfabrikanten, levert ZEISS echte kwaliteit als het om inspirerende oplossingen en diensten voor de levens- en materiaalwetenschappen gaat.

Ontwikkelen & produceren

Ontwikkelen & produceren

Onze bedrijfsgebieden bieden u technische knowhow, de expertise van onze technische medewerkers en onze productiecapaciteiten. We houden bij elke stap van het proces rekening met uw klanten.

Creëer virtuele werelden

Creëer virtuele werelden

ZEISS biedt een variëteit aan virtuele oplossingen. Bereid u voor om geïmponeerd te worden door onze planetaria, vliegtuigsimulaties en fotorealistische 3D-modellen.