Het segment Medische Technologie van ZEISS

Wij verbeteren de levenskwaliteit van patiënten en stimuleren de vooruitgang, de efficiëntie en de toegankelijkheid van de gezondheidszorg.

ZEISS Medical Technology

Het segment Medical Technology van ZEISS biedt complete oplossingen om oogheelkundige aandoeningen te diagnosticeren en te behandelen. Op het gebied van microchirurgie leveren we innovatieve visualisatie oplossingen.

Dankzij  onze expertise in oogheelkunde,  oftalmologische chirurgie en micro-chirurgische visualisatie systemen -op het gebied van microchirurgie, ondersteunen -het bedrijf  we professionals -in de gezondheidszorg bij het vaststellen van nieuwe normen met beproefde medische technologie en innovatieve toepassingen. Daarnaast biedt ZEISS visualisatie oplossingen voor tandheelkundige behandelingen en gynaecologie. De portefeuille medische technologie van het bedrijf wordt aangevuld met toekomstgerichte technologieën, zoals intraoperatieve radiotherapie.

  • 1

    De omzet en het personeelsbestand wijken af van de gepubliceerde cijfers van het segment Medische technologie van Carl Zeiss AG vanwege afwijkende consolidatiemodellen.