Alles over brillenglascoatings

Welke voordelen bieden brillenglascoatings?

Brillenglascoatings: hoewel ze vrijwel onzichtbaar zijn, zijn ze bepalend voor de effectiviteit van een bril. Of het nu om een harde laag gaat die de glazen beschermt tegen krassen, of een hoogwaardige antireflectiecoating die irritante reflecties tegengaat; brillenglascoatings kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan uw visuele comfort, en het makkelijker maken om uw bril schoon te maken en deze langer mee te laten gaan. Vooral plastic brillenglazen met een coating tegen krassen kunnen uw bril een stuk weerbarstiger maken. En wist u al dat er moderne brillenglascoatings zijn die een filter bevatten voor blauw uv-licht en daarmee uw ogen in alle situaties kunnen beschermen, bijvoorbeeld wanneer u uren achter de computer aan het werken bent? Gezien er een dusdanig uitgebreid aanbod is, hebben we een snel overzicht voor u gemaakt, zodat u precies kan vinden wat u nodig heeft als het om antireflectie-, extra harde, Clean Coat en andere coatings gaat.

Wat is blauw licht en hoe kan ik mijn ogen beschermen?

Alles over blauw licht en wat het met uw ogen en visueel comfort doet

Tien tips voor het kiezen van de juiste glascoatings

BETER ZIEN met nieuwe glascoatings - voor meer comfort en een vergrote duurzaamheid

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Altijd goed zicht dankzij hoogwaardige coatings Innovatieve afwerkingen voor brillenglazen die uw brillenglazen optimaal beschermen en uw zichtcomfort vergroten
Brillenglascoatings zouden in staat moeten zijn om alles te doen BETER ZIEN interviewt de Product Manager voor DuraVision® Platinum, de meest robuuste brillenglascoating van ZEISS ooit.
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt