Beter zien en meer comfort op het werk met een computerbril

Kom meer te weten over werkbrillen

De meeste mensen die een groot deel van de werkdag achter de computer zitten, klagen over nek-, rug- of schouderpijn. Vaak moeten ze uren achter elkaar hun volledige aandacht aan het scherm schenken. Als ze 's avonds thuiskomen, soms zelfs tijdens de werkdag, merken ze het gevolg daarvan: pijn in hun nek, rug of schouders. Een van de redenen kan zijn dat ze geen goede bril hebben. Een mogelijke oplossing is een computerbril die precies is aangepast aan de vereisten van computerwerk.

Een leesbril of een multifocale bril is niet de ideale oplossing: Een computerbril kan meer visueel comfort bieden, niet alleen tijdens het computerwerk, maar ook op andere werkplekken of bij vrijetijdsactiviteiten die veel concentratie vereisen.

Brillen voor piloten – perfect zicht zelfs boven de wolken

Of ze nu vliegen voor hun job of als hobby, piloten hebben brillen nodig waarmee ze goed kunnen zien, zelfs onder extreme licht- en weersomstandigheden.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

Brillen voor managers - hoogwaardige brillenglazen en brilmonturen met uitstekend zichtcomfort op maat

Voornaamheid, elegantie en maximale functionaliteit - brillen voor personen in leidinggevende posities moeten aan vele eisen voldoen.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Alles binnen gezichtsbereik achter het beeldscherm Waarom een speciale leesbril of multifocale-multifocale brillenglazen uw werk makkelijker kunnen maken.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

Of u nu tandarts bent of schoonheidsspecialiste, met een professionele bril kunt u profiteren van perfect scherp zicht Sommige bezigheden vragen om buitengewone brillenglazen die meer presteren. De zeer geavanceerde technologie van ZEISS helpt u om perfect te zien, zelfs op microscopisch niveau.
ZEISS officelens – De perfecte oplossing voor een goed zicht op de werkplek. BETER ZIEN interviewt Dr. Arne Ohlendorf en Monique Welscher over hoe de nieuwe brillenglazen van ZEISS voor de werkplek tot stand zijn gekomen.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt