Lifestyle & Mode

Uw montuur is de finishing touch voor uw brillenglazen: op maat gemaakt, functioneel en modieus.

Voor de meeste mensen is een bril meer dan zomaar een brillenglashouder. ZEISS vindt dan ook dat monturen de persoonlijke stijl van de brildrager moeten uitstralen: ze kunnen modieus of opvallend zijn, maar kunnen ook bescheiden en discreet zijn. U kunt een montuur zelfs zo discreet maken dat deze amper zichtbaar is. Ze moeten natuurlijk uiterst functioneel zijn en ze moeten vaak bescherming bieden bij het sporten of bij activiteiten buitenshuis. Eén ding staat vast: de brillenglazen en het montuur moeten perfect op elkaar zijn afgestemd om u een uitstekend zicht en aantrekkelijk uiterlijk te bieden.

Hier zijn een aantal tips die u kunnen helpen om een bril te kiezen die perfect bij uw levensstijl en modevoorkeur past.
 

 

Lachen met onze ogen

Of u nu wel of geen bril draagt, onze ogen zijn een erg belangrijke factor in onze communicatie. Wij geven u hier onze 3 belangrijkste tips voor brildragers om de ogen te laten lachen.

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Hoe zonnebrillen gemaakt worden Welke stappen zijn er nodig om een zonnebril te maken? Kom erachter wat voor materialen er worden gebruikt om zonnebrillen te maken en hoe designers hun ideeën tot leven roepen.

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

De geschiedenis van modieuze zonnebrillen Elk decennium heeft zijn eigen kenmerkende stijl. Zonnebrillen, mode en hun gedeelde geschiedenis

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

Snel donker. Snel licht.: Meekleurende brillenglazen In de zon of binnenshuis: 24 uur uitstekend zicht met PhotoFusion meekleurende brillenglazen aangeboden door ZEISS

Lifestyle + Mode 24 nov. 2017

Tags: Zonnebrillen

Gebogen, slank of kleurrijk: ZEISS brillenglazen voldoen altijd aan de beoogde doeleinden! Trendy monturen en precisieglazen? Een uitdaging die het uiterste van de optische vakkennis vereist.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags:

Geniet van uw vakantie – met een bril Waar brildragers op moeten letten voordat ze op vakantie gaan.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags:

Laat u niet verblinden Zonnebrillen zijn modeaccessoires. Nog belangrijker is dat ze de ogen beschermen tegen UV-straling.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags: Zonnebrillen

Eenvoudig en elegant: Brilmonturen van LINDBERG en zonnebrilglazen van ZEISS - een zomerhit BETER ZIEN vroeg de fabrikant van brilmonturen LINDBERG wat zonnebrillen van LINDBERG zo bijzonder maakt.
Meekleurende brillenglazen: comfortabel en ontspannen zicht voor iedereen BETER ZIEN vroeg aan Volker Gahr - de Senior Product Manager verantwoordelijk bij ZEISS voor ZEISS PhotoFusion - om de sleutelkenmerken van moderne fotochromische brillenglazen te beschrijven.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags: Zonnebrillen

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt