Lifestyle & Mode

Uw montuur is de finishing touch voor uw brillenglazen: op maat gemaakt, functioneel en modieus.

Voor de meeste mensen is een bril meer dan zomaar een brillenglashouder. ZEISS vindt dan ook dat monturen de persoonlijke stijl van de brildrager moeten uitstralen: ze kunnen modieus of opvallend zijn, maar kunnen ook bescheiden en discreet zijn. U kunt een montuur zelfs zo discreet maken dat deze amper zichtbaar is. Ze moeten natuurlijk uiterst functioneel zijn en ze moeten vaak bescherming bieden bij het sporten of bij activiteiten buitenshuis. Eén ding staat vast: de brillenglazen en het montuur moeten perfect op elkaar zijn afgestemd om u een uitstekend zicht en aantrekkelijk uiterlijk te bieden.

Hier zijn een aantal tips die u kunnen helpen om een bril te kiezen die perfect bij uw levensstijl en modevoorkeur past.
 

 

Lachen met onze ogen

Of u nu wel of geen bril draagt, onze ogen zijn een erg belangrijke factor in onze communicatie. Wij geven u hier onze 3 belangrijkste tips voor brildragers om de ogen te laten lachen.

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Snel donker. Snel helder: moderne zelfkleurende brillenglazen Of u nu in de zon of binnen zit: u geniet van 24 uur uitstekend zicht met ZEISS PhotoFusion X zelfkleurende brillenglazen

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Zelfkleurende brillenglazen bieden meer comfortabel zicht, flexibiliteit en bescherming. 10 tips van BETER ZIEN: voor wie zijn zelfkleurende brillenglazen op sterkte van ZEISS het meest geschikt en wanneer moeten ze worden gedragen?

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Hoe zonnebrillen gemaakt worden Welke stappen zijn er nodig om een zonnebril te maken? Kom erachter wat voor materialen er worden gebruikt om zonnebrillen te maken en hoe designers hun ideeën tot leven roepen.

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

De geschiedenis van modieuze zonnebrillen Elk decennium heeft zijn eigen kenmerkende stijl. Zonnebrillen, mode en hun gedeelde geschiedenis

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

Gebogen, slank of kleurrijk: ZEISS brillenglazen voldoen altijd aan de beoogde doeleinden! Trendy monturen en precisieglazen? Een uitdaging die het uiterste van de optische vakkennis vereist.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags:

Geniet van uw vakantie – met een bril Waar brildragers op moeten letten voordat ze op vakantie gaan.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags:

Laat u niet verblinden Zonnebrillen zijn modeaccessoires. Nog belangrijker is dat ze de ogen beschermen tegen UV-straling.

Lifestyle + Mode 16 okt. 2017

Tags: Zonnebrillen

Eenvoudig en elegant: Brilmonturen van LINDBERG en zonnebrilglazen van ZEISS - een zomerhit BETER ZIEN vroeg de fabrikant van brilmonturen LINDBERG wat zonnebrillen van LINDBERG zo bijzonder maakt.
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt